Cepten nasıl para gönderilir?

İçindekiler:

  1. Cepten nasıl para gönderilir?
  2. Cebe para gönderme nasıl çekilir?
  3. Cebe Havale limiti ne kadar?
  4. Cepbank 24 saat içinde çekilmezse ne olur?

Cepten nasıl para gönderilir?

Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını ya da Paracard/Bonus Kontör numarasını yazıp bir boşluk bırakın, 1 TL ve katları olmak üzere göndermek istediğiniz tutarı yazarak tekrar boşluk bırakın, CepBank şifrenizi ekleyerek cep telefonunuzdan 3333'e kısa mesaj (SMS) olarak yollayın.

Cebe para gönderme nasıl çekilir?

Alıcı herhangi bir Yapı Kredi ATM'sinin Kartsız İşlemler Menüsü'nden TCKN, göndericinin cep telefonu numarası, alıcının cep telefonu numarası, alıcının cep telefonuna gelen mesajdaki güvenlik kodu ve gönderilen tutarı tuşlayarak parayı kolayca çekebilir.

Cebe Havale limiti ne kadar?

Cebe havale işlemlerinde gönderici ve alıcı için ayrı olmak üzere aşağıdaki işlem limitleri uygulanmaktadır. Günlük en fazla 500 TL ve en fazla iki adet işlem, Haftalık en fazla 1.000 TL ve en fazla 4 adet işlem, Aylık en fazla 1.500 TL ve en fazla 6 adet işlem gerçekleştirebilmelidir.

Cepbank 24 saat içinde çekilmezse ne olur?

Gönderilen para, alıcı tarafından 24 saat içinde çekilmezse ya da 3 kere üst üste yanlış tutar veya referans numarası girilerek çekilmeye çalışılırsa, gönderdiğiniz tutar işlem ücreti ile birlikte hesabınıza iade edilir.