Kaynaklar kaç TL?

İçindekiler:

  1. Kaynaklar kaç TL?
  2. Kaynak saç ne kadar yapılır?
  3. Mikro kaynak kaç saat sürer?
  4. Bant Kaynak saça zarar verir mi?
  5. Mikro Kaynak kaç cm saça yapılır?
  6. Bant Kaynak ne kadar süre kullanılır?

Kaynaklar kaç TL?

Saç Kaynak Fiyatları
1. Sınıf Virjin SaçEuro Saç
Boncuk Kaynak Fiyatlandırma 100 adet ( adeti 0,7 gr) boncuk kaynak üzerinden yapılmıştır.5 TL arası400 TL - 450 TL arası
Mikro Keratin Fiyatlandırma 100 adet ( adeti 0,3 gr) mikro keratin kaynak üzerinden yapılmıştır.3 TL arası200 TL - 250 TL arası
6 satır daha

Kaynak saç ne kadar yapılır?

Yapılan saç kaynak çeşidine göre kullanım süreleri değişmektedir. Boncuk kaynağın kullanım süresi 3-4 aydır, keratin saç kaynak kullanım süresi kullanılan keratin çeşidine göre 4-6 ay arasında değişmektedir. Mikro saç kaynak ise 12-13 hafta gibi bir kullanım süresi sunmaktadır.

Mikro kaynak kaç saat sürer?

Keratin, keratin kaynağın yapılması 1.5 – 2 saat aralığında olup kullanım süresi 3 – 4 ay arasıdır. Mikro saç kaynağı: mikro nano – mikro kapsül saç kaynağının yapılması 4 – 6 saat aralığında olmakla beraber kullanım süresi 4 – 7 ay aralığındadır.

Bant Kaynak saça zarar verir mi?

Mikro bant kaynak saça zarar verir mi? Saçlarınıza asla hiçbir zararı olmayan bir saç kaynak yöntemidir.

Mikro Kaynak kaç cm saça yapılır?

Nano teknolojinin saç kaynak tekniklerine el atması ile geliştirilen mikro nano saç kaynak, çok kısa saçlara bile uygulanabilen görünmez saç kaynağı yöntemidir. Ne kadar kısa diye düşünüyorsanız, söyleyelim minimum 5 cm kadar olmalıdır.

Bant Kaynak ne kadar süre kullanılır?

Uygulama süresi 30-60 dakika arasında sürmektedir. Bu da zamanı olmayan müşteriler için müthiş bir süre. Sadece süre olarak müthiş değil saç da gözükmeyen kaynak olarak üst sıralardadır. Bazı müşterilerimiz ise sağlık konusunda tedirgin ise Mikro Bant Kaynak kesinlikle saça ve insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.