Istanbul Barosu adres değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Istanbul Barosu adres değişikliği nasıl yapılır?
  2. Baro Staj nakli nasıl yapılır?
  3. Istanbul Barosu 2021 yılı aidatı ne kadar?
  4. Ankara Barosu staj Sekreterliği nerede?
  5. Farklı illerde boşanma davası görülebilir mi?

Istanbul Barosu adres değişikliği nasıl yapılır?

Meslektaşlarımız, herhangi bir mahkeme kaleminden mevcut tebligat adreslerini kontrol ettirerek, eğer adresi güncel değilse Baro'ya dilekçe vererek yada Baronet üzerinden adresini güncelledikten sonra Baro Bilgi işlem Servisine bilgi vererek UYAP'taki tebligat adresini güncelleştirebilir.

Baro Staj nakli nasıl yapılır?

Stajınızın istediğiniz aşamasında nakil yaptırabilirsiniz. Nakil gitme talebinizin Baroya bir dilekçe ile beyan edilmesi gerekmektedir. Adliye stajını yaparken nakil aldırmak istediğinizde; staj yaptığınız adliye Adalet Komisyonu ile görüşmeniz gerekmektedir.

Istanbul Barosu 2021 yılı aidatı ne kadar?

2020 yılı içinde Baro Genel Kurulu'nda karar alınamamış olması nedeniyle önceki aidata ilişkin gösterge rakamı esas alınarak, 2021 Temmuz ayında açıklanan memur maaş katsayısı artışı ile birlikte Baro Aidatı 2021 yılı için 547,04 TL olarak belirlenmiştir. (Bu bedel Baro aidatına TBB keseneği ilavesi ile oluşmuştur.)

Ankara Barosu staj Sekreterliği nerede?

Adres:Adliye Sarayı 5.Kat Sıhhiye / ANKARA
Staj Kurulu:416 72 45-46
Av. ÖZDEMİR ÖZOK Sosyal Tesisi:485 03 93
E-Mail:ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr
KEP:ankarabarosu@hs01.kep.tr
9 satır daha

Farklı illerde boşanma davası görülebilir mi?

Başka bir şehirde boşanma davası açılabilir mi sorusu ayrılık nedeniyle farklı illerde olan eşler için cevabı en çok merak edilen sorudur. Başka bir şehirde boşanma davası açılabilir mi? Evet açılabilir. Boşanma davası eşlerin birlikte oturduğu veya son ikametgahına bağlı Aile mahkemesinde açılmaktadır.