TEV bursu ne kadar üniversite?

İçindekiler:

  1. TEV bursu ne kadar üniversite?
  2. TEV burs başvurusu ne zaman 2021?
  3. TEV burs başvuruları ne zaman başlıyor?
  4. TEV nasıl bir kurum?
  5. TEV burslarına nasıl ve ne zaman başvurulur?

TEV bursu ne kadar üniversite?

2021-2022 Öğretim Yılı Aylık Burs Ücreti : 800 TL 'dir. Türk Eğitim Vakfı (TEV), Atatürk İlkelerine bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli ve güvenilir, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan, üniversite öğrencilerine TEV Eğitim (Üniversite) Bursu vermektedir.

TEV burs başvurusu ne zaman 2021?

Diğer tüm burslar için : 6 Eylül 2021 - 6 Ekim 2021 tarihleri arasıdır. NOT : Formu mobil cihazlardan doldurmayınız. Bilgisayar üzerinden doldurmanızı tavsiye ederiz.

TEV burs başvuruları ne zaman başlıyor?

Başvuruda bulunacak öğrencilerin başka bir resmi veya özel kurumdan burs almaması ve bir önceki yılsonu karne notlarında başarısız dersinin olmaması gerekmektedir. TEV bursları başvuru tarihi eylül ayıdır. Her yıl hangi tarihlerde olacağı ilan edilir. 2021-2022 öğretim yılı için başvuru tarihi: 6 Eylül - 6 Ekim'dir.

TEV nasıl bir kurum?

Türk Eğitim Vakfı, Merhum Vehbi Koç'un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 hayırsever tarafından yılında kurulmuştur. ... Misyonumuz; başarılı ve maddi olanaklardan yoksun, ülkemize ve insanlığa katkılar sağlayacak öncü gençlere eğitim imkanı sağlamak ve onların eğitim sistemine destek olmaktır.

TEV burslarına nasıl ve ne zaman başvurulur?

TEV Üstün Başarı Bursu Üstün Başarı Bursu başvuru tarihi: 6 Eylül'den itibaren web sayfamız takip edilmelidir. Adayların, TEV internet sayfasından başvuru yapması, başvuru formunu doldurması ve açıklanan prosedürü takip etmesi gerekmektedir.