Halk Eğitim Merkezi ne zaman açık?

İçindekiler:

  1. Halk Eğitim Merkezi ne zaman açık?
  2. Halk Eğitim Kursları Haftada kaç gün?
  3. Halk eğitim kursları en fazla kaç saat?
  4. Halk Eğitimler kapanacak mı?
  5. Halk Eğitim Kursları 40 saate dahil mi?
  6. Halk Eğitim en fazla kaç saat ek ders alır?

Halk Eğitim Merkezi ne zaman açık?

İŞTE HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN ÇALIŞMA SAATLERİ Halk Eğitimi Merkezleri hafta içi her gün sabah 08:30'da çalışmaya başlar, akşam 17:30'a kadar çalışmaya devam eder. Halk Eğitim Merkezleri'nin hafta sonu kayıt büroları kapalıdır ancak kurslar açıktır.

Halk Eğitim Kursları Haftada kaç gün?

Halk Eğitim Merkezleri Kursları Haftanın 7 Günü Açılabilmektedir.

Halk eğitim kursları en fazla kaç saat?

İki kurs aynı anda açılamaz. Bir Öğretmen Halk Eğitim Merkezinde Kaç Saat Kurs Açabilir? Bir öğretmen mevzuata göre haftada en çok 40 saat derse girebileceğinden Halk Eğitim aracılığıyla açacağı kurslar da bu toplamın içindedir. Yani örneğin haftaık olarak okulda 30 saat derse giren bir öğretmen 10 saat kurs açabilir.

Halk Eğitimler kapanacak mı?

Yusuf Büyük; “ Halk Eğitim Merkezlerinde yapılan yüz yüze kursların tarihine kadar kapatılacağını , daha sonra telafi kursların yapılacağını, sadece hijyen eğitim kurslarının uzaktan eğitimle yapılacağını “ belirtti.

Halk Eğitim Kursları 40 saate dahil mi?

Bilindiği gibi öğretmenlerin haftalık 30 saat normal ders görevi sınırı vardır. Ancak; DYK, BEP, İYEP, Egzersiz, Halk Eğitim kursları gibi farklı alanlarda görev alma imkanları da vardır. ... Buna iyep,evde eğitim vs dahil değildir. YAni 40 saat aşılabilir ve ücreti ödenir.

Halk Eğitim en fazla kaç saat ek ders alır?

Bu maddeye göre asli görevlerinizi aksatmamak ve maaş karşılığı ders görevinizi tamamlamak ve ücreti de görevlendirildiğiniz Halk Eğitim Merkezi'nce ödenmek koşuluyla 10 saate kadar ek ders ücreti alabilirsiniz.