Jamyo mülakatları nerede yapılacak?

İçindekiler:

  1. Jamyo mülakatları nerede yapılacak?
  2. Jamyo parkur var mı?
  3. Jamyo ya kaç kişi alınacak?
  4. Jamyo da hangi dersler var?
  5. Kamyo dan mezun olunca ne olur?
  6. Jamyo 2021 kaç kişi alacak?
  7. Jandarma Astsubay Okulu Kaç yıl?

Jamyo mülakatları nerede yapılacak?

Seçme sınavları, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Başkanlığı yerleşkesinde (Beytepe/Çankaya/ANKARA) yapılacak olup, adaylar fiziki kontrol, fiziki yeterlilik ve mülâkat olmak üzere üç aşamalı sınava tabi tutulacaktır.

Jamyo parkur var mı?

JAMYO astsubay adayı alımı için başvuru arları ve fiziki yeterlilik parkuru yayınladı. Başvuruları 12 Temmuz ile 8 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak. Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu 712 astsubay alımı yapacağını ilan etti. ... Astsubay olma için fiziki yeterlilik parkuru görseli adayların erişimine sunuldu.

Jamyo ya kaç kişi alınacak?

Jandarma Genel Komutanlığının Muvazzaf Astsubay ihtiyacının karşılanması maksadıyla Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu (JAMYO)'na 712 erkek öğrenci temin edilecektir.

Jamyo da hangi dersler var?

AKADEMİK
  • İşletme Yönetimi.
  • Elektrik Teknolojisi.
  • Elektronik Haberleşme Teknolojisi.
  • Bilgisayar Teknolojisi.
  • Otomotiv Teknolojisi.
  • Mekatronik Teknolojisi.
  • Yapı Tesisat Teknolojisi.

Kamyo dan mezun olunca ne olur?

Askeri ve akademik eğitimleri başarıyla tamamlayan Astsubay MYO'lular Astsubay Çavuş rütbesi ile mezun olurlar ve biri Muvazzaf Astsubaylık diploması, diğeri ise öğrenim gördükleri programlara ait uluslararası geçerliliği olan Ön lisans diploması olmak üzere iki diploma almaya hak kazanırlar.

Jamyo 2021 kaç kişi alacak?

(3) Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna temin edilecek (712) erkek kontenjanın %5'i (36 öğrenci) Şehit veya vazife malulü eş ve çocuklarına tahsis edilecektir.

Jandarma Astsubay Okulu Kaç yıl?

Şubat 1999 tarihinde Ankara Güvercinlikte bulunan Jandarma Astsubay Sınıf Okulu da Beytepe'ye taşınmıştır. Jandarma Astsubay Sınıf Okulu, 2003-2004 eğitim ve öğretim döneminden itibaren Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu haline dönüştürülmüş ve eğitim-öğretim süresi iki yıla çıkartılmıştır.