Turkcell akıllı depo ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Turkcell akıllı depo ne işe yarar?
  2. Akıllı Depo ne demek?
  3. Lifebox ne işe yarıyo?
  4. Lifebox Güvenli mı?
  5. Turkcell Akıllı Bulut nedir?
  6. Lifebox 50 GB nedir?

Turkcell akıllı depo ne işe yarar?

Turkcell Akıllı Depo ile arşivinizdeki belge, resim, video ve müziklere bulunduğunuz her yerden istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Akıllı Depo ne demek?

Akıllı depo sistemleri, birlikte çalışan ve birbirine entegre depolama teknolojilerinin sonucudur. Malların otomatik olarak sevkiyat için alındığı, tanımlandığı, listelendiği, düzenlendiği ve çekildiği bir teknolojik ekosistem oluştururlar. ... Ürünler stokta ise sistem onaylar.

Lifebox ne işe yarıyo?

lifebox fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınızı saklayabileceğiniz, telefon rehberinizi yedekleyebileceğiniz; internete erişebildiğiniz her yerde telefon, tablet ya da bilgisayardan bu dosyalara ulaşabileceğiniz ve kolayca paylaşım yapabileceğiniz bir servistir.

Lifebox Güvenli mı?

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox sayesinde cep telefonundaki rehber, fotoğraf ve videolar güvenle saklanabiliyor. ... Instagram ve Facebook'ta olan ama telefona kaydedilemeyen fotoğraflar da böylece güvenle saklanabiliyor.

Turkcell Akıllı Bulut nedir?

Turkcell Akıllı Bulut, altyapı, platform ve yazılım hizmetlerinin tümünü kapsayan bir servis. Sunucu hizmeti, uzaktan yedekleme, Akıllı Faks ve güvenlik servisleri de bu kapsamda değerlendirilebilir. Turkcell Akıllı Bulut kullanıcıları turkcellakillibulut.com portalından bu servislere kolaylıkla ulaşabilirler.

Lifebox 50 GB nedir?

Uygulamayı indiren ve giriş yapan tüm abonelere 5 GB saklama alanı hediyemizdir. Saklama alanını büyütmek için: Turkcell abonesiyseniz; 50GB Paket (50 GB saklama alanı) LIFEBOX 50GB yazıp 2200'a gönderin.