Turkcell Biz kimler kullanabilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Biz kimler kullanabilir?
  2. Türkcell aile paketi nedir?
  3. Turkcell BizBize tarifesi nedir?
  4. Turkcell pasajdan kimler yararlanabilir?
  5. Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar var?
  6. Internet aile paketi nedir?
  7. Bizbizecell nedir?

Turkcell Biz kimler kullanabilir?

Kampanyadan bireysel faturalı ses müşterileri yararlanabilir. Kampanya kapsamında en az 2 en fazla 5 bireysel faturalı ses abonesi “Turkcell Biz” ekiplerini oluşturabilir ve herhangi bir tarife/paket koşulu olmaksızın sunulan faydalardan yararlanabilirler.

Türkcell aile paketi nedir?

TV+ Aile paketine sahipseniz, 130'un üzerinde popüler yerli ve yabancı kanalı, Aile paketi kapsamındaki yüzlerce “Seç İzle” film ve dizileri dilediğiniz ekranda, dilediğiniz zaman HD kalitesinde izleyebilirsiniz. İsterseniz canlı yayını geri alabilir, isterseniz kaydedebilirsiniz.

Turkcell BizBize tarifesi nedir?

BizBize Tarifesi tüm yüklemelerde yurt içi her yöne 80,64 KR / DK olarak ücretlendirilmektedir. Yurt içi kısa mesaj servisi 57,96 kuruş/adet olarak ücretlendirilmektedir. Tarife ücretine tüm vergiler dahildir. Ayda sadece 2 kez tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Turkcell pasajdan kimler yararlanabilir?

Ticari kazanç elde eden ve vergi mükellefiyeti olan kişiler....Tüzel kişiler:
  • Türk Ticaret Kanunu'nda belirtilmiş şirketler (anonim, limited, komandit, kolektif), kooperatifler, dernekler, vakıflar, siyasi parti, sendika, tüzel kişiliği haiz kamu kurum ve kuruluşları.
  • Ticaret kanununda tanımlanan tacirler.
Daha fazla öğe...

Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar var?

SSport, NBA TV, Eurosport, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, Animal Planet, GINX T... TV+ 'ın tüm belgesel, spor, çocuk, film ve dizi kanalları bu pakette sizi bekliyor!

Internet aile paketi nedir?

Aile Profili: Aile Profili "siyah liste" yöntemi ile çalışmaktadır. Bu profil kapsamında zararlı içeriğe sahip İnternet sitelerine erişilememektedir. Aile profili kapsamında, Çocuk Profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sağlanmaktadır.

Bizbizecell nedir?

Bizbize Tarifesi ile milyonlarca Turkcell'li ile 10 dakikası 50 kuruşa konuşabilirsiniz. Bizbize Tarifesi'nde konuşmalar, 30 saniyede bir ücretlendirilir. Bizbize Tarifesi'ne geçtiğinizde, Bizbize Tarifesi üzerinden konuşup, mesajlaşırsınız. Tarife ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.