Allianz ye hayat sigortası nedir?

İçindekiler:

  1. Allianz ye hayat sigortası nedir?
  2. Kredili hayat sigortası nedir Allianz?
  3. Allianz yaşam ve Emeklilik hangi bankaya ait?
  4. Allianz Kurumsal BES ödemesi nasıl yapılır?
  5. Grup hayat sigortaları en az kaç yıl?
  6. Allianz Sigorta şirketi kime ait?
  7. Allianz Emeklilik paramı nasıl alırım?
  8. Allianz Sigorta paramı nasıl alırım?
  9. Yıllık vefat Grup hayat sigortası Nedir?

Allianz ye hayat sigortası nedir?

Sizin ve sevdiklerinizin yaşam standardını koruyarak devam ettirmenizi sağlayan düşük maliyetli ve kapsamlı bir üründür. Temel olarak vefat riskini teminat altına almakla birlikte, farklı plan seçenekleriyle farklı teminatları da kapsama almanız mümkün.

Kredili hayat sigortası nedir Allianz?

Yapı Kredi Bankası'ndan bireysel kredi kullanan müşterilerin yaşam kaybı ya da tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat kapsamında güvence altına almak için hazırlanmış bir sigortadır.Böyle bir durumda, kredi borcu ödendikten sonra, varsa teminatınızdan geri kalan tutar, ailenize veya kanuni varislerinize ...

Allianz yaşam ve Emeklilik hangi bankaya ait?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Allianz Kurumsal BES ödemesi nasıl yapılır?

PTT ile Ödeme Tüm PTT Şube'lerinden; Sağlık/Elementer ve Hayat poliçeleriniz için 16 haneli poliçe numarası bilgisiyle, BES sözleşmeleriniz için 11 haneli TCKN ve 8 haneli BES Hesap Numarası bilgisi ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Grup hayat sigortaları en az kaç yıl?

Sigorta süresi 1 yıldır. Sigorta poliçesi isteğe bağlı olarak her yıl yenilenebilir. En az 10 çalışanın kapsam altına alınması gerekir.

Allianz Sigorta şirketi kime ait?

Allianz, ortağı Koç Holding'e ait Koç Allianz hisselerini devralarak Koç Allianz Sigorta'nın yüzde 84,2'sinin ve Koç Allianz Hayat ve Emeklilik'in yüzde 87'sinin sahibi haline geldi. tarihi itibarıyla şirketlerimizin ünvanları, Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. olarak değiştirildi.

Allianz Emeklilik paramı nasıl alırım?

Allianz müşteri hizmetleri numarası olan 0850 399 99 99'u aradığınızda otomatik katılım sistemi için 3'ü tuşlayabilir, bireysel emeklilik sistemi ile ilgili destek almak için de bekleyebilirsiniz.

Allianz Sigorta paramı nasıl alırım?

1 aylık cayma süreniz içerisinde kapatıysanız iptal işlemini YKB şubeniz aracılığıyla yaptırabilir; paranızı kesintisiz iade alabilirsiniz. 1 aylık süreden sonra hesap numaranızı belirttiğiniz iptal dilekçenizi istek@allianz.com.tr mail adresine ya da 0216 556 99 79 fax numarasına iletebilirsiniz.

Yıllık vefat Grup hayat sigortası Nedir?

Grup Hayat Sigortaları ile vefat, sakatlık, kritik hastalık gibi beklenmedik durumlara karşı çalışanlarınıza ve ailelerine maddi güvence sağlayabilirsiniz. 18 - 65 yaş arasındaki tüm çalışanlar poliçe kapsamına alınabilir. ... Sigorta süresi 1 yıldır. Sigorta poliçesi isteğe bağlı olarak her yıl yenilenir.