Beklazon losyon ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Beklazon losyon ne için kullanılır?
  2. Beklazon nerelerde kullanılır?
  3. Beklomil ilacı nedir?
  4. Beklazon tablet ne işe yarar?
  5. Momesalic merhem nerede kullanılır?
  6. Momecon pomat krem ne işe yarar?
  7. Momecon kaç yas kullanılır?

Beklazon losyon ne için kullanılır?

Beklazon® Losyon; vücudun ' sinden fazlasını kaplamayan atopik ve diskoid egzama psöriasis vulgaris, seboreik dermatit, kontakt dermatit, ilaç erüpsiyonları, ışınlama ve fiziksel etkenlere bağlı dermatitler, liken ruber planus tedavisinde kullanılır.

Beklazon nerelerde kullanılır?

BEKLAZON' un krem formu derinin nemli ve sızıntılı lezyonlarında, losyon formu derinin nemli veya kıllı olduğu alanlarda, pomad formu ise derinin kuru, likenifiye veya pullu lezyonlarında kullanılır.

Beklomil ilacı nedir?

BEKLOMİL mevsimsel alerjik riniti çoğu durumlarda kontrol altına alıyorda olsa, mevsim alerjenlerine maruz kalınan durumlarda özellikle göz semptomlarının kontrolü için ilave tedavi gerekebilir. Yüksek miktarda ilaç uygulamasının ardından hipotalamus-hipofiz-adrenal (HPA) fonksiyonu kısa süre ile baskılanabilir.

Beklazon tablet ne işe yarar?

BEKLAZON; çocuklar ve yetişkinlerde görülen atopik ve diskoid ekzema (alerjik ve plak oluşumu ile seyreden deri hastalıkları) da dahil olmak üzere farklı ekzema (iltihaplı bir çeşit deri hastalığı) formları; primer irritan ve alerjik dermatit (ışınlama ve fiziksel etkenlere bağlı deri hastalıkları); psöriyazis (sedef ...

Momesalic merhem nerede kullanılır?

MOMESALİC, hastalıklı deri bölgesine ince bir tabaka şeklinde sürülerek kullanılır. Her kullanım sonrasında ellerinizi sabunla iyice yıkayınız. “Doktorunuz hastalığınıza bağlı olarak ilacınızın dozunu belirleyecek ve size uygulayacaktır.”

Momecon pomat krem ne işe yarar?

MOMECON, deriye sürülerek kullanılmak üzere hazırlanan, kortizon-tipi bir hormon ilacıdır. Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır. Bu ilaçlar belirli cilt problemlerinden kaynaklanan kızarıklık ve kaşıntıyı azaltmak amacıyla cildin yüzeyine uygulanır.

Momecon kaç yas kullanılır?

Çocuklarda kullanımı: Doktorunuz önermiyorsa 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanmayınız. Çocuklarda deriye sürülerek kullanılan kortikosteroidler, tedavinin etkili olmasını sağlayacak en düşük miktar ile sınırlandırılmalıdır. Kronik kortikosteroid tedavisi, çocukların büyüme ve gelişmesini etkileyebilir.