Sapphire Seyir Terası kaç TL?

İçindekiler:

  1. Sapphire Seyir Terası kaç TL?
  2. Sapphire Seyir Terası kac katli?
  3. Sapphire Seyir Terası ücretli mi?
  4. Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire nerede?
  5. Sapphire dünyanın en yüksek kaçıncı binası?
  6. Safir Alışveriş merkezinin sahibi kim?
  7. Sapphire Residence kimin?
  8. Avrupa'nın en yüksek binası nerede yapılacak?
  9. Avrupa'nın en yüksek yapısı nerede?
  10. Antalya Cam Teras nerede?

Sapphire Seyir Terası kaç TL?

İstanbul Sapphire Seyir Terası Giriş Ücreti; 2021 itibariyle Tam bilet 45, İndirimli bilet (Öğrenci-Öğretmen) 38 TL. Engelliler, Engelli Kimlik kartları yanında ise ücretsiz seyir terasına çıkabiliyor.

Sapphire Seyir Terası kac katli?

İstanbul Sapphire binası Avrupa'da ki Shard Long Bridge adlı binadan sonra en yüksek 2. binadır. Binanın toplamda 10 katı zeminin altında yer almak üzere 66 kat mevcuttur. Bina, bireylere otopark, rezidans ve alışveriş merkezi olarak hizmet vermektedir.

Sapphire Seyir Terası ücretli mi?

Seyir Terası Giriş Ücreti: Kişi başı 15 ila 20 TL. Arası değişmektedir. Sapphire Seyir Teras'da bulunan “Vista Cafe & Bistro'da” eşsiz bir yemek kişi başı 70 ila 90 Tl.

Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire nerede?

Istanbul Sapphire veya Sapphire of Istanbul ya da kısaca Sapphire, 261 metre anten yüksekliğiyle Avrupa'nın (Rusya toprakları hariç) Shard London Bridge'den sonra en yüksek 17. binasıdır. İstanbul'un Kâğıthane ilçesinin Emniyet Evleri Mahallesi'nde bulunmaktadır.

Sapphire dünyanın en yüksek kaçıncı binası?

236 metre ile Türkiye'nin birinci, Avupa'nın 9. ve Dünya'nın 148. en yüksek binası olan Sapphire 2011 yılında hizmete girdi. 340 milyon dolara inşaa edilen Sapphire 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır.

Safir Alışveriş merkezinin sahibi kim?

Biskon Yapı A.Ş. İstanbul Sapphire AVM/Sahipleri

Sapphire Residence kimin?

Kiler GYO, 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesini 90.59 milyon dolar bedelle İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye sattı.

Avrupa'nın en yüksek binası nerede yapılacak?

Bu bina hem İstanbul'un hem de Avrupa'nın en yüksek binası... İstanbul Levent'te inşa edilen Sapphire bittiğinde simgesel anteniyle birlikte 261 metre yüksekliğe ulaşacak.

Avrupa'nın en yüksek yapısı nerede?

Londra'da yükselen Shard gökdeleni 310 metreye ulaştı. Kulenin zirve noktasını oluşturan son parçasını yerleştiren işçiler bir süre Londra'yı en yüksek noktadan seyretmenin tadını çıkardı. 72 katlı Avrupa'nın en yüksek binası Shard Londra'nın merkezinde yükseliyor.

Antalya Cam Teras nerede?

1200 metrekarelik Eski Yanık Hastane meydanına girişte anıt ağaçları sembolize edilen ve gelen misafirlere toplanma alanı olarak oluşturulan Kaleiçi'nin yeni Cam Balkonlu Seyir Teras'ı yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.