Biography türkçesi ne demek?

İçindekiler:

  1. Biography türkçesi ne demek?
  2. Biyotip ne demek anlamı?
  3. Biyotıp Sözleşmesi nedir?
  4. C# dilinde Dictionary nedir?
  5. Dictionary yapısı nedir?
  6. C# koleksiyonlar ne işe yarar?
  7. Over kelimesinin ingilizcesi nedir?

Biography türkçesi ne demek?

biography {çoğul} hayat hikayesi {çoğ.}

Biyotip ne demek anlamı?

sorularının yanıtları... Biyotip; genetik yapının benzer olduğu organizmalar grubu olarak bilinmektedir. ... Biyotıp, resmi olarak eğitilmiş doktorlar, hemşireler ve bu tür diğer lisanslı uygulayıcılar tarafından uygulanan tedavi ile biyolojik araştırmalarla onaylanmış standartlaştırılmış, kanıta dayalı tedaviyi vurgular.

Biyotıp Sözleşmesi nedir?

Biyotıp Sözleşmesi Anayasanın 90 ıncı maddesinde ifade edilen temel haklara ilişkin uluslararası anlaşmalardan biridir. ... Sözleşme, biyoloji ve tıbbın uygulanmasında, insanların hak ve özgürlüklerine saygı gösterilmesini güvence altına alma amacıyla hazırlanmıştır.

C# dilinde Dictionary nedir?

Dictionary sınıfı eklendiği elemanları key ve value olarak kaydetmemize yarayan bir sınıfdır. Bu sınıfın özelliğini kullanabilmemiz için System.Collections. Generic kütüphanesini ilk önce eklememiz lazım.

Dictionary yapısı nedir?

Dictionary Sınıfının Temel Yapısı Standart dizilere eklenen elemanlar, belleğe sıralı bir şekilde yerleştirilmektedir. Sıfırdan başlanarak her bir elemana birer indeks değeri verilip, elemanlara o indeksler aracılığıyla erişmemiz sağlanmaktaydı. Koleksiyon sınıflarından biri olan ArrayList içinde aynı durum söz konusu.

C# koleksiyonlar ne işe yarar?

Koleksiyonlar nesneleri gruplamaya yarayan sınıflardır. Yani bir koleksiyon nesnesi birden fazla nesneyi temsil eder. . Net Framework kütüphanesindeki koleksiyon sınıfları System.Collections isim alanındadır.

Over kelimesinin ingilizcesi nedir?

Türkçede olduğu gibi İngilizcede de kelimeler birden fazla anlam barındırabilir. ... Over kelimesinin Türkçe karşılık anlamları şu şekildedir: - Bitmiş, üzerine, üstüne, aşkın, üzerinden, fazla anlamları yaygın kullanılan anlamlardır.