Özlem Soğukpınar kimdir?

İçindekiler:

  1. Özlem Soğukpınar kimdir?
  2. Süreyyapaşa Hastanesi ne zaman kuruldu?
  3. İmmünoloji bölümüne nasıl randevu alınır?
  4. Süreyyapaşa Hastanesi kaç yataklı?

Özlem Soğukpınar kimdir?

2010 yılından beri Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmakta olup, üniversite bünyesinde yardımcı doçent olarak eğitimci deneyimi mevcut. Bronkoskopi, girişimsel pulmonoloji, Endonbronşial tedavi ile ilgileniyor. Halen Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmakta.

Süreyyapaşa Hastanesi ne zaman kuruldu?

Hastanemiz 1950 senesinde rahmetli Adalet Süreyya İlmen'in Kurumumuza hibe ettiği 1800 dönümlük "Narlıdere Çiftliği"nde 30.11.1951 senesinde, yirmi hasta alarak hizmete giren basit bir binada çalışmaya başlamıştır.

İmmünoloji bölümüne nasıl randevu alınır?

Alerji ve İmmünoloji Kliniğinde Nasıl Muayene Olunabilir? Alerji ve immünoloji kliniğinde, poliklinik hizmetleri ve tanısal testler randevu sistemi ile gerçekleştirilmektedir. Poliklinik muayene randevuları, merkezi hasta randevu sistemi ile (MHRS; 182 veya internet üzerinden) verilmektedir.

Süreyyapaşa Hastanesi kaç yataklı?

Bir çiftlik evinde hizmet vermeye başlayan Hastanemiz günümüzde modern bir Eğitim Hastanesi haline gelmiştir. Hastanemizde verilen yıllık poliklinik hizmeti sayısı 315.560, yapılan yıllık akciğer ameliyatı sayısı 3.000, aylık yapılan bronkoskopi sayısı 400, aktif kullanılan yatak kapasitemiz ise 503"tür.