Zirkonyum diş pahalı mı?

İçindekiler:

  1. Zirkonyum diş pahalı mı?
  2. Zirkonyum faydalı mı?
  3. Kaplama diş sonradan Beyazlatılır mı?
  4. Zirkonyum diş nasıl beyazlatılır?
  5. Kaplama mı daha iyi implant mı?

Zirkonyum diş pahalı mı?

Zirkonyum diş fiyatları, birden çok etkenle değişiklik göstermektedir. ... 2018 yılı itibariyle zirkonyum diş fiyatları ülkemizde genel olarak 500-1000 TL arasında değişmektedir. Pahalı dişler daha kalitelidir düşüncesi tamamen yanlıştır.

Zirkonyum faydalı mı?

Zirkonyum diş zararlı değildir. Hatta metal üstü porselen kaplamalara alerjisi olan hastalarımıza gönül rahatlığıyla zirkonyum kaplama yapabiliriz. Zirkonyum kaplamaların diş eti uyumu ve biyolojik uyumu doğal dişe en yakın olan kaplama çeşitlerindendir.

Kaplama diş sonradan Beyazlatılır mı?

Porselen kuronlar, venerler ve kompozit dolgular ağız içinden çıkarılamadıkları için beyazlatılmaları ne yazık ki mümkün değildir. ... Eski porselenlerin değiştirmeden önce diğer dişlere yapılan diş beyazlatmadan memnun kalıncaya dek en az 1 hafta beklenmesini tavsiye ederim.

Zirkonyum diş nasıl beyazlatılır?

Zirkonyum Diş Beyazlatma
  1. Hekimin ağızdan ölçü alıp, dişlerinizin üzerine takabileceğiniz ince lastik kalıpları hazırlatması,
  2. Hastanın kendisi için hazırlanmış özel kalıbın içerisine ilaç yerleştirerek bu kalıbı beyazlatılacak dişlerin üstüne günde en az 6 – 8 saat takması (tercihen uykuda),
Daha fazla öğe...

Kaplama mı daha iyi implant mı?

İmplant ve kaplama değerlendirilmesi yapıldığında uzun ömür ve dayanıklılık açısından ve daha pek çok avantajlar açısından implant kullanımı köprüye göre çok daha avantajlıdır.