Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi mahallede?

İçindekiler:

  1. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi mahallede?
  2. Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi semtte?
  3. Ankara Cebeci mahallesi nereye bağlı?
  4. Ibni Sina Hastanesi Ankara hangi semtinde?
  5. Hacettepe Tip Kampusu nerede?
  6. Cebeci Mahallesi hangi ilçeye bağlı?

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Hacettepe Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. ankara üniversitesi tıp fakültesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. ankara üniversitesi tıp fakültesi posta kodu 06100.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi semtte?

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 39.931370 enlem ve 32.862370 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hacettepe Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Ankara Cebeci mahallesi nereye bağlı?

Cebeci; Ankara'da Çankaya ilçesine bağlı bir semttir. Semt, Topraklık, Abidinpaşa, Demirlibahçe, Sakarya, Gündoğdu, Kurtuluş, Sağlık, Fidanlık İncesu ve Topraklık mahalleleriyle çevrilidir.

Ibni Sina Hastanesi Ankara hangi semtinde?

İbni Sina Hastanesi 39.932384 enlem ve 32.859722 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hacettepe Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. İbni Sina Hastanesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İbni Sina Hastanesi posta kodu 06230.

Hacettepe Tip Kampusu nerede?

Tıp Fakültesi Sıhhiye Kampüsü'nde bulunmaktadır. Sıhhiye Kampüsü Kızılay ve Ulus'a 15 dakika yürüme mesafesindedir.

Cebeci Mahallesi hangi ilçeye bağlı?

Cebeci 41.112728 enlem ve 28.857393 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Cebeci Mh. ve Sultangazi ilçesine bağlıdır. Cebeci haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Cebeci posta kodu 34240. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 167 metredir.