Effer-C Sambucus ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Effer-C Sambucus ne işe yarar?
  2. Effer-C Sambucus nasıl?
  3. Suda C Sambucus nasıl kullanılır?
  4. Effer-C Collagen ne işe yarar?
  5. Ester C Kara mürver ne işe yarar?
  6. Vitamin 500 Sambucus ne işe yarar?
  7. Suda-C Kaç Lira?
  8. Suda-C Effervescent Sachet ne işe yarar?
  9. Effer C Collagen nasıl kullanılır?
  10. Suda C 1000 mg nasil kullanilir?

Effer-C Sambucus ne işe yarar?

Ürünün formülasyonunda bulunan C vitamini, çinko, D vitamini; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur ve aynı zamanda C vitamini, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. ...

Effer-C Sambucus nasıl?

Nasıl tüketilir? Tok karnına, günde 1 saşe ürünü 200 ml su içerisinde çözündükten sonra günün herhangi bir saatinde tüketebilirsiniz. Sağlık beyanları: C vitamini, D vitamini ve Çinko; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur*.

Suda C Sambucus nasıl kullanılır?

Yetişkinlerin 1 servis ürünü, 200 ml suda iyice çözündükten sonra tüketmesi tavsiye edilir. Su miktarı sadece ürünün tadını etkilemektedir. İstediğiniz miktarda sıvı kullanabilirsiniz. İdeal kullanım zamanı iki öğün arasında tok karnına kullanmanızdır.

Effer-C Collagen ne işe yarar?

Ürünün formülasyonunda bulunan C vitamini, çinko, D vitamini; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. C vitamini, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Ester C Kara mürver ne işe yarar?

Kara mürverin faydaları nelerdir? -Çiçekleri, yaprakları ve kökleri ağrı giderici etkisi sayesinde özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirmede, romatizma, bel ağrısı, cilt ödemleri gibi rahatsızlıklarda kullanılır. -Bitkinin meyvelerinde bulunan flavonoitler grip virüsünü iyileştirmede etkilidir.

Vitamin 500 Sambucus ne işe yarar?

500 mg Sambucus nigra500 mg C Vitamini 100 mg Taurin 50 mg Kafein Yardımcı Maddeler: Sodyum bikarbonat, sitrik asit, böğürtlen aroması. C vitamini enerji metabolizmanıza katkı sağlayarak yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur. C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksyonuna katkıda bulunur.

Suda-C Kaç Lira?

Suda Vitamin C 10 Kapsül. Seçenekler: 60 Kapsül0,59 TL/adet. 120 Kapsül0,53 TL/adet.

Suda-C Effervescent Sachet ne işe yarar?

Her saşette 1000 mg C vitamini içerir. Tek kullanımlık saşetler hijyenik ve pratik bir kullanım sunar. Suda-C suda kolay çözünür ve portakal aroması ile lezzetlendirilmiştir. C vitamini, D vitamini ve Çinko; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur*.

Effer C Collagen nasıl kullanılır?

Her bir saşe tek kullanımlıktır. Nasıl tüketilir? Tok karnına, günde 1 saşe ürünü 200 ml su içerisinde çözündükten sonra günün herhangi bir saatinde tüketebilirsiniz.

Suda C 1000 mg nasil kullanilir?

Bunun için yapmanız gerekenlerden biri de suda eriyen C vitaminlerini tüketmektir. - Suyun içine atıldıktan sonra iyice eriyene kadar bekletilmelidir. Yaklaşık 2 dakika bekletilmesi yeterli olacaktır. - Tablet suda eridikten hemen sonra bekletilmeden tek seferde içilmelidir.