Köfteci Yusuf kaçıncı şubesini açtı?

İçindekiler:

  1. Köfteci Yusuf kaçıncı şubesini açtı?
  2. Kofteci Yusuf nereli?
  3. Köfteci Yusuf Aktaş kimdir?
  4. Köfteci Yusuf'un yeni sahibi kimdir?
  5. Köfteci Yusuf Köftesinde ne çıktı?
  6. Köfteci Yusufta domuz eti var mı?

Köfteci Yusuf kaçıncı şubesini açtı?

Köfteci yusuf 200. şubesini açtı - Bursa Haberleri.

Kofteci Yusuf nereli?

KÖFTECİ YUSUF (YUSUF AKKAŞ) KİMDİR? 'Köfteci Yusuf' olarak bilinen Yusuf Akkaş, Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde doğdu. Kızılhisar Köyü'nde köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. İlk dükkanını 1996 yılında İznik'te açtı.

Köfteci Yusuf Aktaş kimdir?

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş'ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı.

Köfteci Yusuf'un yeni sahibi kimdir?

Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş'tır.

Köfteci Yusuf Köftesinde ne çıktı?

TESPİT EDİLDİ Sahtecilik yapılan ürünlerin 18'i ilimizdeki firmalardan çıktı. Fabrikası Çayırova'dan bulunan Gurme Gıda'nın Macar Salam hamur harcından domuz eti çıkarken kangal fermente sucukta da domuz eti tespit edildi.

Köfteci Yusufta domuz eti var mı?

Köfteci Yusuf'tan 'Domuz Eti' Açıklaması "Çeşitli sosyal medya ve basın organlarında yer alan 'Köfteci Yusuf bu defa da özür diledi', 'Domuz eti ve at eti yediriyorlar, Köfteci Yusuf'ta skandal' başlıklı haberler doğru değildir. İlgili haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.