Maximum uçak bileti nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Maximum uçak bileti nasıl alınır?
  2. Iş bankası MaxiMil ile uçak bileti nasıl alınır?
  3. Mil Puan ile uçak bileti nasıl alınır?
  4. Maximum Kart muze kart oluyor mu?
  5. Kaç MaxiMil uçak bileti?
  6. Müzekart ile anlaşan banka hangisi?

Maximum uçak bileti nasıl alınır?

* Maximiles.com.tr üzerinden THY, Anadolu Jet ve Sun Express havayollarına ait yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri ile IATA'ya bağlı yabancı havayollarının uçak biletleri alınabilmektedir. Diğer havayollarına ait uçak bileti talepleriniz için Maximiles Seyahat Hattı ile görüşebilirsiniz.

Iş bankası MaxiMil ile uçak bileti nasıl alınır?

Maximiles'ınızla 0 724'den ya da www.maximiles.com.tr sitesinde yer alan Bilet Al sekmesi aracılığıyla biletinizi alabilirsiniz.

Mil Puan ile uçak bileti nasıl alınır?

Web sitemizden uçuş mil puanlarınız ile bilet ne yazık ki alınamıyor. . Yolcu bilgilerinizi gireceğiniz alanda dilerseniz Anadolujet ya da Türk Hava Yolları Mil puanlarınızı ekleyebilirsiniz.

Maximum Kart muze kart oluyor mu?

​İş Bankası Maximum Kart'ın yeni hizmeti ile tüm İş Bankası Maximum Kart'lar Müzekart özelliği kazandı, Maximum Kart sahipleri için müzelere ücretsiz giriş dönemi başladı. ... Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edebilecek.

Kaç MaxiMil uçak bileti?

Yurt içi uçak bileti alırken 1 MaxiPuan 1 MaxiMil'e eşittir. Bir takvim yılı boyunca, kampanyalar haricinde, yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuanların, takip eden iki yıllık sürenin sonuna kadar kullanılması gerekmektedir.

Müzekart ile anlaşan banka hangisi?

Ülkemizde bankalar tarafından müze kart özelliği getirilmiş olan tek banka Türkiye İş Bankası'dır.