Öğretmenlerin kademe ilerlemesi nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Öğretmenlerin kademe ilerlemesi nasıl olur?
  2. Ödemeye esas derece kademe ne demek?
  3. Memur kadro derecesi 1 ne demek?
  4. Istifa eden memur kaç yıl sonra geri dönebilir?
  5. Kademe ilerlemesi Mebbise nasıl işlenir?
  6. Emekli olurken hangi derece kademe esas alınır?
  7. Hizmet süresi ne demek?

Öğretmenlerin kademe ilerlemesi nasıl olur?

1 – MEBBİS SİSTEMİNE KURUM MÜDÜRÜ ŞİFRESİ VE KURUM KODU TIKLANARAK GİRİŞ YAPILIR. 2 – SOL MENÜDEN “e-Personel Modülü”NE GİRİŞ YAPILIR. 3 – ORTA ALANDAKİ “Ara” BUTONU TIKLANARAK TÜM PERSONELİN BULUNDUĞU LİSTE AÇILIR. 4 – TERFİSİ YAPILACAK PERSONELİN BAŞINDAKİ DOSYA BUTONU TIKLANIR. 5 – AÇILAN PERSONEL SAYFASININ SOL ...

Ödemeye esas derece kademe ne demek?

Kişinin atandığı (bulunduğu) kadronun unvan derecesidir. ÖDEMEYE ESAS DERECE VE KADEMESİ: Memurun KHA derece ve kademesidir. ile birleştirilmesi sonucu bulunan müktesebi olup, emekli keseneğine ait esas derece ve kademesidir.

Memur kadro derecesi 1 ne demek?

Kadro derecesi, 657 sayılı DMK'ye tabi kadrolu memurların hepsi bir derece içinde çalışırlar. Memuriyette 1-15 arası dereceler bulunmaktadır. En düşük kadro derecesi 15 ve en yüksek derece 1'dir. Her üç yılda bir derece verilerek derece yükselmesi yapılır.

Istifa eden memur kaç yıl sonra geri dönebilir?

Memurluktan istifa etmiş sayılan kişiler en az 1 yıl geçmeden görevlerine geri döenemezler. Ayrıca görevin devri, devir ve teslim yükümlülüğü bulunan memur istifa etmiş sayıldığında en az 3 yıl geçmeden memuriyete dönmek için başvuru yapamazlar.

Kademe ilerlemesi Mebbise nasıl işlenir?

Mebbiste Kademe Terfi İşlemleri Nasıl Yapılır ?
  1. Mebbis kurum kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapılır.
  2. E-personel modülüne giriş yapılır.
  3. E-personel modulüne giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan terfi işlemleri bölümüne tıklanır.Alt menüden de terfi kısmına giriş yapılır.
Daha fazla öğe...

Emekli olurken hangi derece kademe esas alınır?

Buna göre, ek gösterge hesabında kazanılmış hak aylık (KHA) derece ve kademesi esas alınırken, göstergede ise emekli keseneğine esas derece ve kademe (EKEA) esas alınmaktadır. Emekli Keseneğine Esas Aylık Derece ve Kademesi 3/5 olan memur için aylık ve ikramiye 657 SK/43 üncü maddedeki karşılığı 1210 olacaktır.

Hizmet süresi ne demek?

Hizmet süresi ise sigortalının/iştirakçinin emekliliği için gereken uzun vadeli sigorta kollarına tabi olarak ilk defa çalışmaya başladığı tarih ile aylık bağlanması için yazılı istekte bulunduğu tarih arasında geçen sürede fiilen prim/kesenek ödenmiş olan prim günleri/hizmet süreleri toplamı olup, prim/kesenek ...