Cevahir için hangi metrobüs Durağı?

İçindekiler:

  1. Cevahir için hangi metrobüs Durağı?
  2. Esenyurttan Cevahire nasıl gidilir?
  3. Biz Cevahir AVM bayramda açık mı?
  4. Cevahir AVM kaçta kapanıyor 2021?
  5. Cevahir AVM kaça kadar?

Cevahir için hangi metrobüs Durağı?

Cevahir'e metrobus ile ulaşmak için: “Avcılar – Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme” hatlarını kullanarak Mecidiyeköy durağında indikten sonra kısa bir yürüyüşle Cevahir AVM'ye ulaşabilirsiniz.

Esenyurttan Cevahire nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından Metrobüse binerek Mecidiyeköy durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüşle Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Biz Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı Haberi Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. ... Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Cevahir AVM kaçta kapanıyor 2021?

Cevahir AVM Saat Kaçta Kapanıyor? Haftanın yedi günü de sabah saat 10:00'da açılan Cevahir Alışveriş Merkezi, 12 saat boyunca açıktır. 22:00'a kadar burada alışveriş keyfinizi doya doya yaşayabilirsiniz.

Cevahir AVM kaça kadar?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor.