Inorganik antifriz ne renk?

İçindekiler:

  1. Inorganik antifriz ne renk?
  2. Sarı antifriz nedir?
  3. Organik antifiriz hangi araçlarda kullanılır?
  4. Organik antifiriz ne demek?
  5. Plenty antifiriz ne renk?
  6. Yazın araca antifiriz konur mu?

Inorganik antifriz ne renk?

Renksizdir, ve suyla karıştırdığınızda da rengi değişmez.

Sarı antifriz nedir?

ZEHNKAMPF -45 Derece Sarı Antifiriz 3 LT Su soğutmalı motorların soğutucu sistemlerinde ve güneş enerjilerinde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Kimyasal bileşeninde motor veya radyatöre zarar verecek herhangi bir kimyasal madde veya katkı maddesi içermemektedir. Zehnkampf antifiriz tamamen nötralizedir.

Organik antifiriz hangi araçlarda kullanılır?

OAT yani organik bazlı asit ile üretilen antifrizler kırmızı renkte olur. Toyota, Nissan, Honda, Hyundai, Kia gibi Uzakdoğu araç markalarında kırmızı renkte antifriz kullanılır. Mercedes-Benz, Audi, VW, Ford gibi Avrupa menşeili araçlarda da kırmızı renkli antifriz kullanılır.

Organik antifiriz ne demek?

Organik antifriz, sisteme çok geç nüfuz eder, ancak uzun süre koruma sağlar. Artısı ve eksisi beraberinde gelir. İnorganik antifriz İnorganik antifrizin içinde fosfat ve silikat bulunur. ... Hibrit Organik Antifriz Hibrit organik antifrizler, adı gibi melezdir.

Plenty antifiriz ne renk?

1 L Radyatör Antifriz Yeşil (-30 °C) İnorganik asit teknolojisine sahip olan bu radyatör koruyucu en zor koşullarda bile soğutma sistemini maksimum seviyede korur. Kış aylarında radyatör ve soğutma sisteminin donmasını önler.

Yazın araca antifiriz konur mu?

Antifriz kullanımı kışın soğutma sistemini donmaya karşı koruduğu gibi yazın da sıcaklığın yüksek olduğu bölgelerde aracın su kaynatmasını, hararet yapmasını önlemede çok büyük önem taşır. ... Sistemin, yaz-kış pas ve korozyona karşı korunması isteniliyorsa her zaman miktarı farklı olmak üzere antifriz ihtiva etmelidir.