Açık bilet nasıl kullanılır otobüs?

İçindekiler:

  1. Açık bilet nasıl kullanılır otobüs?
  2. Kamilkoç açık bilet nedir?
  3. O bilet açık bilet nasıl kullanılır?
  4. Açık otobüs bileti iptal edilir mi?
  5. Açığa alınan bilet nedir?
  6. Açığa alınan tren bileti nasıl kullanılır?
  7. Açığa alınan bilet iade edilir mi?

Açık bilet nasıl kullanılır otobüs?

Açık bilet kuponunuzu tekrar kullanabilmek için mobil uygulamamız üzerinden üye girişi yapmanız gerekecektir.
  1. Biletinizi açık bilet kuponuna dönüştürdüğünüzde, bilet bedeliniz anında bir kupona çevrilir ve bu kupon kodu size SMS ve e-posta yoluyla iletilir.
  2. Kupon kodunun kullanım süresi 12 ay olmaktadır.
Daha fazla öğe...

Kamilkoç açık bilet nedir?

Seferinize 1 saat ve daha az süre kaldığı durumda biletiniz iptal edilemez, 12 ay boyunca kullanabileceğiniz şekilde açık bilete dönüştürülür.

O bilet açık bilet nasıl kullanılır?

Bilet Açığa Alma Kuralları Yukarıdaki panelden biletinize ulaştıktan sonra, iptal ya da değişim butonuna tıkladığınızda "Bileti Açığa Al" seçeneği karşınıza çıkacaktır. Biletinizi açığa aldığınızda, bilet bedeliniz anında bir kupona çevrilir ve bu kupon kodu size SMS ve e-posta yoluyla iletilir.

Açık otobüs bileti iptal edilir mi?

Satın aldığım bileti iptal etmek istiyorum, nasıl iptal edebilirim? Biletlerler seferden 24 saat öncesine kadar iptal edilebilir. Seferinize 24 saat ve daha az süre kaldığı durumda biletiniz iptal edilemez, 6 ay boyunca kullanabileceğiniz şekilde açık bilete dönüştürülür.

Açığa alınan bilet nedir?

Açık bilet, belirli bir süre sınırı içerisinde istenilen an kullanılabilen, üzerinde tarih olmayan seyahat belgesidir. ... Aynı zamanda satın alınan biletin iptali gibi durumlarda bilet açığa alınarak iptal durumunda oluşan maddi zarar engellenebilir.

Açığa alınan tren bileti nasıl kullanılır?

Açık bilet ve kullanımı Açık biletler, YHT ve Anahat trenlerinde , parkur ve tren ayrımı olmaksızın, bilet alınırken, ücret ödeme ekranında 'açık bilet kullan' butonu tıklanarak çıkan ekranda açık bilet numarası eklenmek sureti ile para yerine kullanılabilir.

Açığa alınan bilet iade edilir mi?

COVID-19 nedeniyle seyahatten vazgeçilip bu kapsamda açığa alınan biletlerde, eğer ilgili seferde gecikme/iptal yoksa veya gecikme/iptal var ancak açığa alma işlemi daha önce yapıldıysa kesintisiz iade hakkı bulunmamaktadır.