Alo 186 neresi?

İçindekiler:

  1. Alo 186 neresi?
  2. 186 yı nereye şikayet edebilirim?
  3. Elektrik kesintisi nasıl şikayet edilir?
  4. Akedaş nereye şikayet edilir?

Alo 186 neresi?

186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır. 186 Elektrik Arıza Neden Arar? Akıllı tarife olarak geçen elektrik arıza olan 186 çağrı merkezi numarasını belirli hizmetler alabilmek için kişiler aramaktadır. Otomatik olarak ilgili bölgede görevli olan elektrik alanındaki dağıtım şirketine bağlantı yapılır.

186 yı nereye şikayet edebilirim?

Kaçak elektrik kullandığını tespit ettiğiniz kişi veya kişileri ALO 186 çağrı merkezi numarasının kaçak elektrik ihbarı bölümünden, usulsüz kullanım ihbarı yapılacak bölgenin görevli dağıtım şirketinin internet sitelerinde yer alan kaçak ihbar formu aracılığı ile veya şahsi olarak dağıtım şirketine şikayet ...

Elektrik kesintisi nasıl şikayet edilir?

Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz. Ancak Türkiye çapında tüm illerde elektrik ihbar ve şikayet hattı numarası 186'dır ve bulunduğunuz bölgede bu numarayı arayarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Akedaş nereye şikayet edilir?

Akedaş Şikayet ve Yorumları Firmaya 35 10 numaralı telefon hattı ve Alo 186 müşteri temsilcisi numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.