Online terapi nedir madalyon?

İçindekiler:

  1. Online terapi nedir madalyon?
  2. Gülseren Budayıcıoğlu çalışıyor mu?
  3. Online psikoloji nedir?
  4. Neden online terapi?
  5. Online Psikolog nedir?
  6. Kimler Online Terapi verebilir?
  7. Online Terapi verimli mi?

Online terapi nedir madalyon?

Online terapi, terapist ve danışanın farklı sebeplerle yüz yüze görüşmeleri yürütemediği durumlarda internet üzerinden psikoterapi hizmetinin sağlanmasıdır. 1986 yılında Cornell Üniversitesi'nde kurulan “Dear Uncle Ezra” isimli forum online terapinin ilk örneği sayılabilir.

Gülseren Budayıcıoğlu çalışıyor mu?

2008 yılında ikinci kitabı olan “Günahın Üç Rengi” adlı kitabını yayınlayan Budayıcıoğlu, kurucusu olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul'da Levent ve Suadiye şubelerini açtı. Şu anda ekibi olan 75 kişilik psikiyatrist ve psikolog kadrosuyla hastalara ve halka hizmet etmektedir.

Online psikoloji nedir?

Online terapi, profesyonel ruh sağlığı hizmet ve desteğinin internet üzerinden sunulduğu, yeni bir yaklaşımdır. E-terapi, teleterapi ve e-danışmanlık olarak da bilinmektedir. ... Bireysel psikoterapi, çocuk ve ergen psikoterapisi, çift ve aile terapisi, cinsel terapi alanlarında profesyonel destek alabilirsiniz.

Neden online terapi?

Online terapideki (telepsikiyatrideki) en önemli avantaj; Kişilerin bulunduğu yerden uzman ile görüşebilmeleridir. Online terapi ile kişiler uzmana bağlanıp sorunlarını ve problemlerini anlık olarak uzmana aktarıp tedavi sürecini tamamlayabilmektedir.

Online Psikolog nedir?

Online terapi, profesyonel ruh sağlığı hizmet ve desteğinin internet üzerinden sunulduğu, yeni bir yaklaşımdır. E-terapi, teleterapi ve e-danışmanlık olarak da bilinmektedir. Psikologofisi.com online terapi platformundaki uzmanlarımız ruh sağlığı alanında eğitim almış psikoterapi konusunda uzmanlaşmış kişilerdir.

Kimler Online Terapi verebilir?

ONLINE TERAPİ KİMLER İÇİN UYGUNDUR?
  • Bedensel engelinden dolayı sokağa çıkmakta zorlananlar,
  • Açık alan korkusuna sahip hastalar,
  • Çok sık seyahat edenler,
  • Yoğun çalışma programı olanlar,
  • Yurtdışında yaşayan ve kendi anadilini konuşan bir uzmandan terapi almak isteyen Türk vatandaşları,
Daha fazla öğe...

Online Terapi verimli mi?

Unutmayın, bir terapide en önemli değerlerden biri danışan ile terapist arasındaki terapötik ilişkidir. Uzmanın size danışmanlık yapacak eğitim ve birikimi varsa ve terapötik ilişkiniz sağlam temeller üzerine kurulmuşsa online terapi de oldukça verimli olabilir.