Champion lazer nedir?

İçindekiler:

  1. Champion lazer nedir?
  2. Hangi marka lazer epilasyon daha iyi?
  3. Champion lazer FDA onaylı mı?
  4. Soğuk hava üflemeli lazer nedir?
  5. IPL mi Alexander mı?
  6. Opt lazer ne demek?
  7. Hibrit akıllı epilasyon nedir?

Champion lazer nedir?

Champion Multi'de kullanılan 3 boyutlu atış teknolojisi sayesinde kıl tüm boyutları ile patlatılarak yok edilir.Bu sistem Chamion'u diğer tüm epilasyon sistemlerinden üstün ve farklı kılar.755nm - 810nm spektrum odağı sayesinde en ince ve en kalın tüylerde etkin epilasyon imkanı sunar.Champion Multi ile kısa seans ...

Hangi marka lazer epilasyon daha iyi?

Diode Lazerin ağrı dezavantajını ortadan kaldırmaktan yola çıkarak geliştirilen Soprano serisi cihazlar (Buz Lazer) günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon cihazları olmuştur. 10 yıllık bir araştırma sonucu geliştiren Buz Lazer, Diode tabanlı bir lazer epilasyon cihazıdır.

Champion lazer FDA onaylı mı?

Üstün Champion Diode teknolojisi ile ulaşılan optimum dalga boyu ve yüksek enerji sayesinde kalın, ince ve zayıf kıllarda muhteşem sonuç elde etme imkanı sağlar. * Tüm Champion Diode Lazer ürünlerimizde FDA onaylı Amerikan menşei Coherent marka barlar kullanılmaktadır.

Soğuk hava üflemeli lazer nedir?

Soğuk hava üflemeli lazer epilasyon, 630-1210 nm dalga boyunda beyaz ten, kalın kıllarda etkili bir sistemdir. 30-35 derece dolaylarında etkin bir soğutma sistemi, lazer epilasyon tedavisini kolaylaştırır ve acı hissini azaltarak konforlu bir tedavi imkanı sunar.

IPL mi Alexander mı?

Lazer türlerinin birbirlerinden farkı ne? ... Alexandrite lazerler 755 nm, Nd-Yag lazerler 1064 nm dalgaboyunda ve Diod lazerler ise 810 nm dalgaboyunda lazer üretirken, IPL sistemleri lazer olmayan 655 nm dalga boyunda yoğun bir ışık üretirler ama epilasyonda aktif bir şekilde kullanılırlar.

Opt lazer ne demek?

Yeni Synctech OPT Lazer , hassas ciltler için özel; profesyonel ve yüksek konfor sunan güçlü bir epilasyon cihazıdır. Tüm cilt tiplerinde etkili,yüksek hızda uygulama ve kısa sürede kesin sonuçlara olanak sağlar. Ütüleme tekniği ile ağrısız epilasyon konforunu yaşayın.

Hibrit akıllı epilasyon nedir?

Hibrit Lazer, epilasyon sırasında kıl folikülü için en etkin ve en güvenli iki dalga boyunu (8 nm) aynı anda gönderebilen hibrit bir teknolojidir. 3 adet cihazın birleşiminden oluşan hibrit lazer, en gelişmiş soğutma teknolojisine sahiptir.