Danla Bilic hangi mide ameliyatı oldu?

İçindekiler:

  1. Danla Bilic hangi mide ameliyatı oldu?
  2. Danla Bilic neden ameliyat oldu?
  3. Danla Bilic zayıflamak için ne ameliyatı oldu?
  4. Danla Bilic kac kilo ile ameliyat oldu?
  5. Danla Biliç gözlerini kime yaptırdı?
  6. Danla Bilic kac kiloyla ameliyat oldu?
  7. Çekik gözlü olmak için ne yapmalıyız?

Danla Bilic hangi mide ameliyatı oldu?

YouTube için çektiği makyaj videolarıyla tanınan YouTuber Danla Bilic, mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Danla Bilic neden ameliyat oldu?

DANLA BİLİC: AMELİYATLA JAPON OLDUM Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezi çıkışında objektife yansıyan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, fotoğraflarını çeken muhabirlere, Japonlar gibi çekik gözlere sahip olabilmek için estetik yaptırdığını açıkladı.

Danla Bilic zayıflamak için ne ameliyatı oldu?

Mide küçültme ameliyatı olan Bilic'e "Nasıl sarkmadın?" diye soruldu. Danla Bilic bu soruya "Hiç sarkmadığımı kim uydurdu? Ama verilen 30 kiloya rağmen göze batan şekilde sarkmadım" yanıtını verdi.

Danla Bilic kac kilo ile ameliyat oldu?

"TAM 9 KİLO VERDİM" Mide ameliyatı geçirdikten sonra kaç kilo verdiğini açıklamayan Danla Biliç, son çektiği videoda takipçilerine 9 kilo verdiğini duyurdu.

Danla Biliç gözlerini kime yaptırdı?

YouTuber ve Fenomen Danla Bilic, Japonlara benzemek için göz kapağı ameliyatı geçirdiğini söyledi ve ekledi: "Çok istediğim bir şeydi"

Danla Bilic kac kiloyla ameliyat oldu?

"TAM 9 KİLO VERDİM" Mide ameliyatı geçirdikten sonra kaç kilo verdiğini açıklamayan Danla Biliç, son çektiği videoda takipçilerine 9 kilo verdiğini duyurdu. Danla, "Kilo vermişmiyim? Tam 9 kilo verdim... Kaç kiloya düştün diye sorulduğunda, 7 kiloya kadar söylemiyordum nazar olur diye.

Çekik gözlü olmak için ne yapmalıyız?

Eğer çekik gözlere sahip olmak istiyorsanız bir adet ten rengi göz kalemi almalısınız. Gözün pınar kısmından göz bebeğinin hizasına gelene kadar ten rengi kalem sürebilir, göz bebeğinden dış uca kadar ise kahverengi veya siyah kalem çekerek gözlerin çekik görünmesine yardımcı olabilirsiniz.