Ilksan öğretmen emekli ikramiyesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ilksan öğretmen emekli ikramiyesi ne kadar?
  2. Ilksan aidatı nasıl hesaplanır?
  3. 32 yıl çalışan öğretmen ne kadar ikramiye alır?
  4. İLKSAN aidatı neye göre belirlenir?
  5. İLKSAN kesintisi kimlerden yapılır?

Ilksan öğretmen emekli ikramiyesi ne kadar?

İLKSAN, 28 yıllık üyesine Eylül 2020 itibarıyla emekli ikramiyesi olarak sadece ve sadece 40 bin lira veriyor.

Ilksan aidatı nasıl hesaplanır?

Emekli sandığı kurum kesintisi hesaplanırken öğretmenin tüm gelirleri yani gösterge aylığı, ek gösterge aylığı, taban aylığı ve kıdem aylığı ile en yüksek devlet memuru aylığının % 85'i ile toplanır. Elde edilen toplamında % 20'si emekli sandığı kurum kesintisi olur. çıkan değerin 'u ilksan aylık aidat kesintisidir.

32 yıl çalışan öğretmen ne kadar ikramiye alır?

30 yıl hizmeti olanlar için 119.328 TL, 31 yıl hizmeti olanlar için 123.306 TL, 32 yıl hizmeti olanlar için 131.261 TL, 32 – 40 yıl hizmeti olanlar için ise 127.2.104 TL.

İLKSAN aidatı neye göre belirlenir?

Mevzuat gereği Kadrolu olarak görev yapan üyelerin, Emekli keseneği matrahlarının %2 si oranında, Sözleşmeli olarak görev yapan üyelerin, sigorta primine esas kazanç tutarının %2 si oranında aidatları kesilmekte olup aidat miktarında değişiklik yapılamamaktadır. İLKSAN'da Üyelik Sürdürme Nasıl Olur?

İLKSAN kesintisi kimlerden yapılır?

Mevzuat gereği Kadrolu olarak görev yapan üyelerin, Emekli keseneği matrahlarının %2 si oranında, Sözleşmeli olarak görev yapan üyelerin, sigorta primine esas kazanç tutarının %2 si oranında aidatları kesilmekte olup aidat miktarında değişiklik yapılamamaktadır.