Wifiden nasıl engellenir?

İçindekiler:

  1. Wifiden nasıl engellenir?
  2. Wi-Fi başkası kullanıyor nasıl anlarım?
  3. Wi-Fi QR kodu nedir?
  4. Zyxel modem wifi Kimler bağlı?

Wifiden nasıl engellenir?

Giriş yaptıktan sonra soldaki menüden (yeri modemden modeme değişebilir) Firewall'ın altındaki "MAC Filtreleme" seçeneğine basın. Sonra buradaki, "MAC Filtreleme Etkin" seçeneğine basın ve aşağıda engellemek istediğiniz cihazların MAC adresini seçip, "ekle"ye basın. Bu işlem bittikten sonra "Kaydet" deyin.

Wi-Fi başkası kullanıyor nasıl anlarım?

Basit yöntem: Kablosuz router ışıklarını kontrol edin Kablosuz router'ınızın üzerinde internet bağlanıtısını, kablolu bağlantıları ve kablosuz etkiliği gösteren bir takım ışıklar bulunur. Tüm kablosuz bağlantıları kapattığınızda kablosuz bağlantı ışığı hala yanıp sönüyorsa başkaları bağlantınızı kullanıyor olabilir.

Wi-Fi QR kodu nedir?

Google, Android Q ile birlikte kullanıcıların yalnızca bir QR kod oluşturarak Wi-Fi ağını yakınları ile paylaşmasını mümkün kılıyor. QR kod ile Wi-Fi ağını paylaşmak için şu adımları uygulamak gerekiyor. Ağ ve İnternet ayarlarından Wi-Fi'ye gittikten sonra mevcut ağ bağlantısına dokunun.

Zyxel modem wifi Kimler bağlı?

P 1302 Serisi Modemler için;
  • İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak arayüze erişim sağlanır.
  • Arayüze giriş yaparken istenilen kullanıcı adı “admin”dir. ...
  • Arayüze giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk sayfada Bağlantı Durumu ekranından modeminize bağlı olan kullanıcıları görebilirsiniz.