Danla Bilic'in Kameramanı kim?

İçindekiler:

  1. Danla Bilic'in Kameramanı kim?
  2. Sinan Binay kim?
  3. Fenomen Danla Bilic kim?
  4. Socialand kimin?
  5. Danla Bilic hangi üniversitede okudu?
  6. Danla Bilic aslında kim?
  7. Danla Bilic Yeditepe'de ne okudu?
  8. Danla Bilic Ermeni mi?
  9. Danla Bilic ne iş yapar?
  10. Danla Bilic hangi okullarda okudu?
  11. Danla Bilic ismi ne demek?

Danla Bilic'in Kameramanı kim?

Fenomen Danla Bilic, kameramanı Sinan Binay'la çektikleri videolar sayesinde kısa süresinde tanınmıştı.

Sinan Binay kim?

Sinan Binay, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Üniversite süreci ve sonrasında televizyon ve sosyal medya için içerik üretti. Son 2 yıldır ise müzik klibi yönetmenliği yapıyor. ... Günümüzde Sinan Binay müzik klibi yönetmeni olarak mesleğini sürdürmektedir.

Fenomen Danla Bilic kim?

Neslihan Damla Aktepe (d. , Kütahya, Türkiye), bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsüdür. Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

Socialand kimin?

Arda Kofoğlu - Owner - Socialand | LinkedIn.

Danla Bilic hangi üniversitede okudu?

Beykent Üniversitesi Danla Bilic/Üniversite Danla Bilic'in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir.

Danla Bilic aslında kim?

Neslihan Damla Aktepe tarihinde Kütahya'da doğdu. Sosyal medyada bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü.

Danla Bilic Yeditepe'de ne okudu?

Kendinden küçük bir kız kardeşi olan Danla, üniversite eğitimi için İstanbul'un yolunu tutar. Önce Yeditepe Üniversitesi'nde okuyan Danla daha sonra burayı bırakarak Beykent Üniversitesi'nde Psikoloji okumaya başlar.

Danla Bilic Ermeni mi?

Çerkes asıllı olan Aktepe, İnternet'te kullanacağı ismi seçerken, adını sürekli Danla şeklinde yanlış yazmasından dolayı Danla olduğunu, Bilic kısmının ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e hayranı olduğu için seçtiğini açıklamıştır.Temmuz 2020 itibarıyla Aktepe, YouTube kanalında 2,8 milyon, Instagram' ...

Danla Bilic ne iş yapar?

Youtuber İnternet ÜnlüsüTelevizyon Yapımcısı Danla Bilic/Meslekleri

Danla Bilic hangi okullarda okudu?

Beykent Üniversitesi Danla Bilic/Eğitim Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir.

Danla Bilic ismi ne demek?

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir.