Pantolona yapışan çam sakızı nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Pantolona yapışan çam sakızı nasıl çıkar?
  2. Kuru temizleme sakız lekesini çıkarır mı?
  3. Kumaştaki reçine lekesi nasıl çıkar?
  4. Reçine elden nasıl temizlenir?

Pantolona yapışan çam sakızı nasıl çıkar?

Oksijen bazlı leke çıkarıcılar ve bulaşık deterjanı inatçı çam sakızı lekesi üzerinde oldukça etkilidir. Bir kaba sıcak su ve bir miktar deterjan koyun. Hazırladığınız bu çözeltiyi çam sakızı lekesinin bulunduğu bölgeye dökün ve bir süre bekletin.

Kuru temizleme sakız lekesini çıkarır mı?

Geri kalan durumlarda sakız ve sakız lekesi çıkarılması için ön leke çıkarma işleminin yapıldığı profesyonel kuru temizleme hizmetini Dry Center'dan alabilirsiniz. Ayrıca kuru temizleme işlemi sırasında kullanılan çözücü, sakız lekesi için en etkili yöntemlerden birisi olarak kabul edilir.

Kumaştaki reçine lekesi nasıl çıkar?

Bir buzu reçine lekesinin üzerine koymalı ve leke donana kadar beklemelisin. Daha sonra bir kaşık ile leke tamamen çıkana kadar kazıyarak temizlemen yeterlidir. Son olarak da, kıyafetini çamaşır makinesinde yıkayabilirsin.

Reçine elden nasıl temizlenir?

En etkili yöntem, eczanelerden temin edeceğiniz gerçek aseton ile ellerinizi ovuşturmak olacaktır. Bir süre sonra reçine yumuşar ve tırnaklarınızla kolayca kazımanız mümkün olur. Aseton bulamadığınız dönemlerde kolonya kullanabilirsiniz. Ardından ellerinizi sabun ve su kullanarak arıtabilirsiniz.