Belko Air Aşti Esenboğa kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Belko Air Aşti Esenboğa kaç dakika?
  2. Ankara Aştiden havaalanına taksi ne kadar?
  3. Esenboğa Havalimanı servisleri nereden kalkıyor?
  4. Havalimanına taksi kaç para ankara?
  5. Aşti Otogar havaalanı kaç km?
  6. Esenboğa Havalimanı Çankaya Nasıl Gidilir?
  7. Özel Halk Otobüsleri kimlere ücretsiz?

Belko Air Aşti Esenboğa kaç dakika?

442-A Belkoair AŞTİ Esenboğa Havalimanı arası Yolculuk Süresi: Belkoair Otobüsleri Aşti şehir merkezinden yaklaşık 50 dakika içerisinde Esenboğa Havalimanı'na ulaşmaktadır (yol durumu, trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişkenlik göstermektedir).

Ankara Aştiden havaalanına taksi ne kadar?

Aşti Otogar Esenboğa Havalimanı Ankara için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 4.6 TRY olup kilometre başına tarife 3.4 TRY 'dir.

Esenboğa Havalimanı servisleri nereden kalkıyor?

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şehir merkezi, AŞTİ (Otogar) Yönüne Havaş Yolcu İndirme Durakları: HAVAŞ Servisleri Şehir Merkezine Gidişte; Pursaklar, Hasköy Vega AVM, Aydınlıkevler, Keçiören Köprüsü, Ankamall AVM, Yeni Hızlı Tren Garı, Başkent Öğretmenevi, Eskişehir Yolu Armada AVM ve AŞTİ'de yolcu indirmektedir.

Havalimanına taksi kaç para ankara?

Esenboğa Havalimanı'na belli merkezlerden taksi ile ulaşım süresi ve taksimetre ücretleri şöyle: Kızılay Esenboğa Havalimanı taksi ile ulaşım süresi ortalama 35 dakika, taksimetre ücreti ise yaklaşık 80 TL. Çankaya Esenboğa Havalimanı taksi ile ulaşım süresi yaklaşık 60 dakika, taksimetre ücreti ise ortalama 130 TL.

Aşti Otogar havaalanı kaç km?

Esenboğa Havalimanı AŞTİ (Ankara Otogar) arası mesafe yaklaşık 33 km dir. Esenboğa Havalimanı ile AŞTİ Otobüs Terminali arası taksi ücreti yaklaşık 1 TL arasındadır.

Esenboğa Havalimanı Çankaya Nasıl Gidilir?

Çankaya'dan Esenboğa Havalimanı'na arabayla Özel Bulvarı üzerinden ortalama 50 dakikada, Ankara Çevre Yolu üzerinden 40 dakikada ulaşabilirsiniz. Gölbaşı'ndan Esenboğa Havalimanı'na aracınızla Mevlana Bulvarı ve Özel Bulvarı'nı kullanarak 40 dakikada, Ankara Çevre Yolu'nu kullanarak 45 dakikada ulaşabilirsiniz.

Özel Halk Otobüsleri kimlere ücretsiz?

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), Ocak 2021'den itibaren şehit aileleri, gaziler ve güvenlik güçleri dışında ücretsiz taşımaya son vereceğini açıkladı.