beIN sport cepten nasıl izlerim?

İçindekiler:

  1. beIN sport cepten nasıl izlerim?
  2. beIN Sports Web nedir?
  3. Digiturk cepten nasil izlenir?
  4. beIN Connect nasıl giriş yapılır?
  5. Digiturk televizyon internete nasıl bağlanır?

beIN sport cepten nasıl izlerim?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Mobil Süper Lig paketi ile maçlar canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

beIN Sports Web nedir?

Bein Sports, Katar Spor Yatırımları ortaklığı tarafından kurulmuş ve yayım haklarını Bein Media Group şirketinin üstlendiği televizyon kanalıdır. ... Devamlı olarak spor konulu programlar yayınlamakta ve yer aldığı ülkelerin ulusal lig maçlarını kullanıcılarına sunmaktadır.

Digiturk cepten nasil izlenir?

İsterseniz internete bağlanan beIN Connect ile yayın akışına bağlı kalmadan üyelik paketiniz dâhilindeki içeriklerden oluşan zengin içerik arşivine TV'nizden ulaşabilir; isterseniz beIN Connect'i indirerek cepten, tabletten ya da www.beinconnect.com.tr web sitemiz üzerinden yine üyelik paketiniz dâhilindeki içerikleri ...

beIN Connect nasıl giriş yapılır?

www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaran veya cep telefonu numaranla şifreni tuşlayıp giriş yapabilirsin.

Digiturk televizyon internete nasıl bağlanır?

Uydu alıcınızı internete bağlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz. Ethernet kablosu üzerinden: İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olduktan sonra; kablonun bir ucunu uydu alıcınıza, diğer ucunu modeminize bağlayın. Digiturk kurulumu yapılmış olan uydu alıcınızı internete bağladığınızda kullanıma hazırdır.