İstanbulkart para iadesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. İstanbulkart para iadesi nasıl alınır?
  2. İstanbulkart migrosta geçer mi?
  3. Metrobüs iade makinesi nedir?
  4. İstanbulkart nerelerde geçerli 2020?
  5. Metrobüs iade ne kadar?
  6. İstanbul karta online para nasıl yüklenir?

İstanbulkart para iadesi nasıl alınır?

İstanbulkart dolum temsilcileri tarafından yanlışlıkla yapılan abonman dolum işlemlerinde, paranızı iade alabilmeniz için; İstanbulkart Başvuru Merkezlerimize şahsen gelerek başvuruda bulunabilirsiniz.

İstanbulkart migrosta geçer mi?

İstanbulkartınızdaki bakiye ile İstanbul'daki tüm Migros mağazalarında alışveriş yapabilirsiniz. İstanbulkart ile tek seferde en fazla 300 TL ödeme yapılabilmektedir.

Metrobüs iade makinesi nedir?

Metrobüs ve Marmaray'daki kademeli ücretlendirmeden(mesafe bazlı) faydalanabilmek için, yolcuların metrobüsten indiğinde İstanbulkart'ını bu iade makinasına okutması gerekmektedir. Metrobüs İade Alımı ile İlgili Hususlar; Metrobüs kademeli ücret tarifesi 00.00 – 06.00 saatleri arasında geçerli değildir.

İstanbulkart nerelerde geçerli 2020?

Ön ödemeli para kart özelliğine sahip olan İstanbulkart'ın kullanım noktaları arasında MultiNet üye iş yerleri, İsper, İspark, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait şehir plajları, şehir tuvaletleri, Hamidiye su otomatları, BELTUR'a ait kafe ve restoranlar, Migros ve iTaksi yer almaktadır.

Metrobüs iade ne kadar?

Metrobüs Ücret Tarifesi (2021)
METROBÜSTAMÖĞRENCİ
Gidilen DurakÖdenecek Ücretİnerken İade Almayı Unutmayın
1 Durak2,88 TL1,27 TL
2 Durak3,45 TL1,38 TL
3 Durak4,03 TL1,61 TL
6 satır daha

İstanbul karta online para nasıl yüklenir?

Ana sayfadan “İstanbulkart Yükleme”yi seçin. İstanbulkart'ınızın ön yüzünde yer alan kart numarasını ya da arka yüzünde yer alan seri numarasını girin. Yüklemek istediğiniz tutarı ve ödeme yönteminizi seçin. "Ödemeyi tamamla" diyerek işleminizi bitirin.