Bluelight buhar Kazanlı ütü Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bluelight buhar Kazanlı ütü Nasıl Kullanılır?
  2. Philips kazanlı ütünün kazanı nasıl temizlenir?
  3. Kazanli ütü nasil kullanilir?
  4. Bosch Calc N Clean ne demek?
  5. Fakir kazanli ütü nasıl kullanılır?
  6. Philips ütü Calc Clean nasıl kullanılır?
  7. Calc Clean nasil yapilir?

Bluelight buhar Kazanlı ütü Nasıl Kullanılır?

Ütü Açma / Kapama (ON / OFF) tuºuna basınız ve ütüyü çalıºtırınız. Kuru ütüleme sırasında buhar kazanını çalıºtırmayınız. İstenilen ütü sıcaklığını Sıcaklık ayarı tuºundan ayarlayınız. - Cihazın fiºini prizden çıkardığınızdan emin olunuz ve tamamen soğumasını bekleyiniz.

Philips kazanlı ütünün kazanı nasıl temizlenir?

Buhar Kazanlı Ütüyü derinlemesine temizleme
  1. Tabanı yatırarak Kolay Kireç Giderme kapağını çıkarın ve 500 ml su ekleyin.
  2. Kapağı buhar kazanlı ütüdeki yerine sıkıca takın ve 5 dakika bekleyin.
  3. Bir parça bezi ütülerken bir yandan buhar tetiğini basılı tutun.
Daha fazla öğe...

Kazanli ütü nasil kullanilir?

Ütünüzü fişe taktıktan sonra buhar kazanını su doldurma kabı aracılığı ile ölçülerine dikkat ederek doldurun. On-off tuşuna basarak ütünüzü çalıştırın. Ütünüz hazır olduğu zaman buhar hazır ışığı yanacaktır. Işık yandıktan sonra derecesini ütüleyeceğiniz ürüne göre ayarlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bosch Calc N Clean ne demek?

EQ.3 Kahve makinesi servis programı: Derin temizlik. Zaman zaman, Calc'n Clean düğmesi yanar; bunun sıklığı, makinenin su sertliğine ve kullanımına bağlıdır. Ekranda "Calc'n Clean notwendig” (gerekli) mesajı belirir. Bu durumda, cihaz Calc'n Clean servis programı kullanılarak derhal temizlenmeli ve kireci çözülmelidir.

Fakir kazanli ütü nasıl kullanılır?

Cihazı fişe takınız. Ütünüzü fişe taktıktan sonra buhar kazanını su doldurma kabı aracılığı ile ölçülerine dikkat ederek doldurun. On-off tuşuna basarak ütünüzü çalıştırın. Ütünüz hazır olduğu zaman buhar hazır ışığı yanacaktır.

Philips ütü Calc Clean nasıl kullanılır?

Işık söndüğünde ütünün fişini çekin ve tabanı yatay olacak şekilde lavabonun üzerinde tutun. Ütünüzdeki kireçli suyu boşaltma işlemine başlamak için Calc Clean düğmesine basılı tutun. Ütünün içindeki kireçli sıcak suyu boşaltana dek ütüyü ileri geri sallayın. Buhar deliklerinden sıcak su, buhar ve kireç çıkar.

Calc Clean nasil yapilir?

Ütünüzdeki kireçli suyu boşaltma işlemine başlamak için Calc Clean düğmesine basılı tutun. Ütünün içindeki kireçli sıcak suyu boşaltana dek ütüyü ileri geri sallayın. Buhar deliklerinden sıcak su, buhar ve kireç çıkar. Ütüyü prize takın ve tabanın kuruması için ütünün ısınmasını bekleyin.