İşsizlik maas ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. İşsizlik maas ne zaman yatacak?
  2. İşsizlik maaşı onayı kaç günde belli olur?
  3. İşsizlik maaşı alamayanlar ne yapacak?
  4. İŞKUR işlem görmemiş ne demek?
  5. Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

İşsizlik maas ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, Haziran ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin 5 Temmuz'da hesaplara yatacak.

İşsizlik maaşı onayı kaç günde belli olur?

İşsizlik başvurunuzu yapmak için, işten çıkış tarihinden itibaren 1 ay içinde İŞKUR'a işsizlik maaşı başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. İŞKUR İşsizlik maaşı başvurularını inceleyip sonuçlandırması genellikle 10 ila 15 gün sürmektedir. Fakat yoğunluk durumuna göre bu süre 1 ayı da bulmaktadır.

İşsizlik maaşı alamayanlar ne yapacak?

İşsizlik sigortasından maaş alamayanlar ne yapacak? İşsiz kalan fakat işsizlik sigortasından maaş alamayan kişilerin tamamı, işten ayrıldıktan sonra 10 gün daha sağlık hizmetlerinden yararlanabilir. İşsiz kalan herkese 10 gün sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı sağlanmaktadır.

İŞKUR işlem görmemiş ne demek?

İŞLEM GÖRMEMİŞ: Başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır. YENİDEN BAŞLATILMAYI BEKLEYEN: İtiraz dilekçesinden sonra ikinci kez değerlendirmeye girecek olan başvuru. YENİDEN BAŞLATILMIŞ: Yeniden değerlendirilmeyi bekliyor. RED BEKLEYEN: İşkurun uygunsuz bulduğu ve red aşamasında bekleyen başvurudur.

Temmuz ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Haziran Ayına İlişkin İşsizlik Ve Kısa Çalışma Ödeneği Ödemeleri 5 Temmuz'da Yapılacak. Haziran ayına ilişkin İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği ödemeleri 5 Temmuz 2021 tarihinde vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacaktır.