Crebros 5 mg günde kaç kez kullanılır?

İçindekiler:

  1. Crebros 5 mg günde kaç kez kullanılır?
  2. Crebros uyku yapar mı?
  3. Alerinit ne işe yarar?
  4. Crebros günde kaç tane içilir?
  5. Crebros yan etkisi nedir?
  6. Crebros kaç saatte bir kullanılır?

Crebros 5 mg günde kaç kez kullanılır?

12 yaş ve üzeri ergenler ile yetişkinlerde: günde bir kez 5 mg (1 film tablet). sadece ağızdan kullanım içindir. gıdalarla birlikte ya da tek başına alınabilir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: 2 yaşın altındaki çocuk ve bebeklerde veri bulunmaması sebebiyle, bu yaş grubunda kullanılması önerilmez.

Crebros uyku yapar mı?

mevsimsel alerjik burun akıntısı, perennial ( yıl boyu süren ) alerjik burun akıntısı ve kronik nedeni bilinmeyen ürtiker ( kurdeşen ) tedavilerinde kullanılır. baş ağrısı, uyuklama hali, ağız kuruluğu ve yorgunluk gibi yan etkileri olabilir.

Alerinit ne işe yarar?

ALERİNİT, 6 yaşın üzerindeki hastalarda, alerjik rinit (intermittan/persistan veya mevsimsel/perennial) ve kronik idiopatik ürtiker ile ilişkili semptomların giderilmesinde endikedir.

Crebros günde kaç tane içilir?

Eğer emin değilseniz doktorunuza ya da eczacınıza tekrar danışmalısınız. 6 - 12 yaş arası çocuklarda: günde bir kez 5 mg (1 film kaplı tablet). 12 yaş ve üzeri ergenler ile yetişkinlerde: günde bir kez 5 mg (1 film kaplı tablet). Uygulama yolu ve metodu: • CREBROS® sadece ağızdan kullanım içindir.

Crebros yan etkisi nedir?

Kullanmanız gerekenden daha fazla CREBROS® kullandıysanız Yetişkinlerde uyuşukluk olabilir. Çocuklarda, huzursuzluk ve huzursuzluğu takip eden uyuşukluk görülebilir.

Crebros kaç saatte bir kullanılır?

6 - 12 yaş arası çocuklarda: günde bir kez 5 mg (1 film kaplı tablet). 12 yaş ve üzeri ergenler ile yetişkinlerde: günde bir kez 5 mg (1 film kaplı tablet). Uygulama yolu ve metodu: • CREBROS® sadece ağızdan kullanım içindir. Film kaplı tablet, bir su bardağı su ile tam olarak yutulmalıdır.