Miles and Smiles 1 Mil ne kadar?

İçindekiler:

  1. Miles and Smiles 1 Mil ne kadar?
  2. THY limitli ödül bilet nedir?
  3. 100 Mil kaç TL?
  4. Shop and Fly milleri nerede kullanılır?
  5. Kac Mille uçak bileti alinir?
  6. Wings 1 mil puan kaç TL?
  7. Mil puan nerelerde kullanılır?

Miles and Smiles 1 Mil ne kadar?

Türk Hava Yolları bilet alımlarındaki 1 TL'ye 1 mil kazanım ayrıcalığı dışında ayrıca Türk Hava Yolları ve Star Alliance uçuşlarından değişen oranlarda mil kazanırsınız..

THY limitli ödül bilet nedir?

Bu ödül bilet türünde biletiniz daha düşük Mil değeriyle düzenlenir. Program ortağı havayolu firmaları uçuşlarında da ödül biletler promosyon ödül bilet türünde hazırlanır.

100 Mil kaç TL?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır.

Shop and Fly milleri nerede kullanılır?

Shop&Fly ile biriktirdiğiniz millerinizi Garanti BBVA üye işyeri olan Shell istasyonlarında kullanabilirsiniz. Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL değerindedir.

Kac Mille uçak bileti alinir?

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyelerine sunduğu diğer ayrıcalıklarını Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız.

Wings 1 mil puan kaç TL?

Wings ile 1,5 TL alışverişten 1 Mil Puan kazanılır. Yurt dışı alışverişlerinden, yurt içine göre %25 daha fazla Mil Puan kazanılır.

Mil puan nerelerde kullanılır?

Wings'le biriktirdi​ğiniz Mil Puan'ları 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak uçak bileti almak için veya GezK​anatlan.com(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) üzerinden uçak bileti, otel konaklaması, tur, gemi turu ve seyahat sigortası almak için kullanabilirsiniz.