Instagramda video sesi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Instagramda video sesi nasıl açılır?
  2. Instagram'da videoların sesi neden yok?
  3. Instagram'da video sessiz nasıl yapılır?
  4. Sessize alınan Story nasıl açılır?
  5. Instagramda hikaye sona alma nasıl kaldırılır?

Instagramda video sesi nasıl açılır?

Bu talimatlar, Android ve iPhone için Instagram uygulamasına yöneliktir. Video izlerken sesi açmak veya kapatmak için, oynatıldığı sırada videonun herhangi bir yerine dokunun. Ayrıca, video oynatılırken telefonunuzun ses düğmelerine basarak da sesi açabilirsiniz. Ses açıkken, tuşları kullanarak sesi ayarlayabilirsiniz.

Instagram'da videoların sesi neden yok?

INSTAGRAM SES SORUNU ANDROİD Google Play-Ayarlar- Hakkında kısmından Google play uygulamasının sertifikalı olup olmadığını kontrol edin. ... Instagram video yüklerken sağ üst köşede bulunan ses kısmını açınız. Instagram da dolaşırken izlediğiniz bir video da ses çıkmıyorsa sol alt köşedeki ses butonuna bir kere basınız.

Instagram'da video sessiz nasıl yapılır?

Instagram Hikayeler özelliğinde sesi kapatmak Burada dilerseniz o an bir video çekebilir, dilerseniz sol alt kısımdan galerinizde kayıtlı bir videoyu seçebilirsiniz. Yayınlanacak olan video seçildikten sonra ekranın sağ üst kısmında “hoparlör” simgesi beliriyor. Bu simgeye tıklarsanız videonun sesi tamamen kapatılıyor.

Sessize alınan Story nasıl açılır?

Sessize alınan hesapların tekrar açılabilmesi, profil ayarlarından yapılabiliyor. Kullanıcılar hesap ayarlarına girerek, gizlilik ayarlarını seçmelidir. Gizlilik ayarlarında bulunan sessize alınan hesaplar başlığı açılır. Açılan ekranda sessize alınan tüm hesaplar görülebiliyor.

Instagramda hikaye sona alma nasıl kaldırılır?

Akışın üst tarafındaki çubukta hikayesinin görünmesini istemediğiniz birisi varsa bu kişinin hikayesini sessize alabilirsiniz. Akışın üst tarafında, hikayesini sessize almak istediğiniz kişinin profil resmine dokunun ve basılı tutun. Sessize Al'ı seçin ve ardından Hikayeyi Sessize Al'a dokunun.