Genel Sekreter yardımcısı ne demek?

İçindekiler:

  1. Genel Sekreter yardımcısı ne demek?
  2. Genel Sekreterlik kime bağlı?
  3. Nasıl genel sekreter olunur?
  4. Genel Sekreterlik görevi nedir?
  5. Üniversite Genel Sekreteri hangi Sekreterlik çeşidine örnektir?
  6. Şirket Genel Sekreteri nedir?
  7. Üniversite Genel Sekreterin görevi nedir?
  8. Üniversite Genel Sekreter ne demek?
  9. Genel sekreter görevi nedir?
  10. Genel Sekreterliğin görevleri nelerdir?

Genel Sekreter yardımcısı ne demek?

Genel Sekreter Yardımcısı Görev ve Sorumlulukları Genel Sekreterliğe Vekaletinde, Genel Sekreterin sorumlu olduğu diğer hizmetlerin yerine getirilmesini sağlamak, Rektör, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter tarafından verilen diğer görevleri yapmak.

Genel Sekreterlik kime bağlı?

Madde 27 – Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. 1 - Genel Sekreter, üniversite idari teşkilatının başıdır ve bu teşkilatın çalışmasından Rektöre karşı sorumludur.

Nasıl genel sekreter olunur?

Sekreter olmak isteyen kişilerin üniversitelerin, iki yıllık 'Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı' önlisans bölümlerinden mezun olması ve bunun neticesinde de sekreter unvanına hak kazanması gerekmektedir. Böyle bir süreci sorunsuz tamamlayan kişiler sekreter olma imkanına erişme hakkına sahip olurlar.

Genel Sekreterlik görevi nedir?

Genel Sekreter, oda personelinin disiplin ve sicil amiridir. İlgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde personel kadrolarının belirlenmesi, alımı ve özlük işleri ile ilgili çalışmaları yapmak ve Yönetim kuruluna sunmak, bunlara ilişkin dosya bilgi ve belgelerin düzenlenmesi ve takip işlerini yapmak.

Üniversite Genel Sekreteri hangi Sekreterlik çeşidine örnektir?

Genel Sekreter, Üniversite idari yapılanmasının en üst makamıdır ve bu yapılanmanın çalışmalarında, denetim ve kontrolünde Rektöre karşı sorumludur. Ayrıca Genel Sekreter, Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu'nun oy hakkı olmaksızın raportör üyesidir.

Şirket Genel Sekreteri nedir?

Şirket genel sekreteri, genel kurulların ve pay sahipleri ile olan ilişkilerin koordinasyonunda şirketin ilgili birimleri ile işbirliği içinde çalışır. Genel kurul toplantılarının düzenlenmesini koordine etmek, şirket genel sekreterinin en önemli görevlerinden biridir.

Üniversite Genel Sekreterin görevi nedir?

1- Genel Sekreter kapsamında görev ve sorumluluklar Üniversite Senatosu ile Üniversite Yönetim Kurulu'nun kararlarını Üniversite'ye bağlı birimlere iletmek. Üniversite İdari Teşkilatı'nda görevlendirilecek personel hakkında Rektöre öneride bulunmak. Rektörlüğün yazışmalarını yürütmek.

Üniversite Genel Sekreter ne demek?

Genel Sekreter, Üniversite idari teşkilatının başıdır ve bu teşkilatın çalışmasından Rektöre karşı sorumludur. Genel Sekreter, Üniversite idari teşkilatının başı olarak yapacağı görevler dışında, kendisi ve kendisine bağlı birimler aracılığı ile aşağıdaki görevleri yerine getirir.

Genel sekreter görevi nedir?

1- Genel Sekreter kapsamında görev ve sorumluluklar Üniversite Senatosu ile Üniversite Yönetim Kurulu'nun kararlarını Üniversite'ye bağlı birimlere iletmek. Üniversite İdari Teşkilatı'nda görevlendirilecek personel hakkında Rektöre öneride bulunmak. Rektörlüğün yazışmalarını yürütmek.

Genel Sekreterliğin görevleri nelerdir?

Dernek teşkilatında bulunan birimlerin ilgili yasa, tüzük, yönetmelik, usul ve esaslar dahilinde verimli ve uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak, Görev aldığı diğer kamu kurum veya kuruluşlarında yönetim emirleri, ilgili mevzuat hükümleri, kurumun amaç ve politikaları dahilinde hizmetlerin yürütülmesini sağlamak.