Bakırköy pazarı hangi günler açık?

İçindekiler:

  1. Bakırköy pazarı hangi günler açık?
  2. Cumartesi günü pazar kurulacak mı?
  3. Bakırköy pazarı saat kaça kadar açık?
  4. Pazar yerleri kaça kadar açık?
  5. Yeşilköy Pazarı Açık mı?

Bakırköy pazarı hangi günler açık?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı renkli tezgâhları, kaliteli ürünlerin ucuzluğu ve neşeli pazar esnafıyla meşhur. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve sebzeden giyime, birçok ürüne ulaşabileceğiniz pazara İncirli metro durağından 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Cumartesi günü pazar kurulacak mı?

Pazar yerleri Cumartesi de dahil olmak üzere haftanın altı günü 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. ... Genelgeye göre pazar yerleri Cumartesi günleri de kurulabilecek ancak Pazar günleri sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulmasına müsade edilmeyecek.

Bakırköy pazarı saat kaça kadar açık?

Bakırköy pazarının açılış ve kapanış saati net olmamakla beraber 08.00'den 20.00'ye kadar aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Yaz döneminde kapanış saati biraz daha esneyebiliyor.

Pazar yerleri kaça kadar açık?

Pazar yerleri hafta içi 07.00-19.00 arasında açık olacak, hafta sonları ise pazar yeri kurulmayacak. – Perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, zücaciye ve hırdavat dükkanları hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Yeşilköy Pazarı Açık mı?

Yeşilköy Pazarı Kurulduğu Gün ve Çalışma Saatleri Her Çarşamba kurulan pazarı Sabah: 08:00 – Akşam: 20:00 saatleri arasında gezerek dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.