Tele 10 ne zaman kuruldu?

İçindekiler:

  1. Tele 10 ne zaman kuruldu?
  2. Teleon TV ne oldu?
  3. Teleon TV kaç yılında çıktı?
  4. Cine 5 ne zaman kuruldu?
  5. Özel kanallar hangi yıl çıktı?
  6. TV 10 un sahibi kimdir?
  7. Cine 5 TV kapandı mı?
  8. Cine 5 hala var mı?
  9. Cine 5 neden kapandı?
  10. Ilk özel kanal hangi yılda açıldı?
  11. Cine 5 e ne oldu?
  12. Cine 5 hangi kanalda?

Tele 10 ne zaman kuruldu?

İlk dönemi: 1992-1994 Bu amaçla, 'de kurulacak olan Show TV'den önce 'de Teleon'u kurdu. 1991'in sonunda test yayınlarına başlayan kanala ilgiyi artırmak için Müjdat Gezen ve Cenk Koray'ın da oynadığı "ON'u bekliyorum" ve "ON'da buluşalım" gibi sloganlar içeren ilginç tanıtımlar yayımladı.

Teleon TV ne oldu?

Lig maçlarının yayın hakları elinden alınınca varoluş amacını yeniden yitiren Teleon, el değiştirme ihalesinden yaklaşık bir yıl sonra, tarihinde kapandı. Kral TV ile dönüşümlü yayın yapıldı. 2002 yılında artık yayın yapmayan Teleon oldu.

Teleon TV kaç yılında çıktı?

Teleon/Kuruluş tarihi

Cine 5 ne zaman kuruldu?

1993 Cine5/Kuruluş tarihi

Özel kanallar hangi yıl çıktı?

1989'da TRT 3'ün ve 1990'da TRT 4'ün yayına başlamasından sonra, 1990 yılında test yayınına başlayan S yılında yayın hayatına girerek Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı oldu.

TV 10 un sahibi kimdir?

Anadolu Medya İletişim Hizmetleri Tic. ve San. A.Ş. TV10 Türkiye'nin en yaygın Alevi televizyon kanalıydı. 17 Ağustos 2011 tarihinde kuruldu.

Cine 5 TV kapandı mı?

TMSF, Cine5'in satışını sonuçlandırdı. Cuma günü yapılan ihale sonucunda Cine5, Al Jazeera Türk Yayıncılık Hizmetlerine devredildi. Kanalın eski sahibi Erol Aksoy'un Danıştay 13.

Cine 5 hala var mı?

Türkiye'nin eski özel televizyon kanallarından Cine 5'in kapandığı duyuruldu. ... Cine 5'te bugünden itibaren Ana Haber programı da yayından kaldırıldı. Ayrıca, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), 16 Aralık 2015 tarihinde resmi internet sitesinde yayınladığı duyuruda Cine 5'in tasfiye edileceği belirtildi.

Cine 5 neden kapandı?

'de TMSF, Erol Aksoy'un taahhüt verdiği zaman diliminde borçlarını ödemediği gerekçesiyle Cine5'e ve kardeş kanallarına tekrar el koymuştur.

Ilk özel kanal hangi yılda açıldı?

Star TV, Lihtenştayn'da 50.000 İsviçre frangı sermaye ile 'da kurulmuş bulunan Magic Box Incorporated AG adlı şirket tarafından Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı olarak, "Star1" adı ile kuruldu ve Almanya üzerinden 'da, her gün 18:00 ile 23:00 saatleri arasında test yayınına başladı. 11 ...

Cine 5 e ne oldu?

Türkiye'nin eski özel televizyon kanallarından Cine 5 kapanıyor. Kanal yetkilileri 'tasviye işlemlerini başlattıklarını' ifade etti. Bir süre önce TMSF'nin el koyduğu, son olarak da Al Jazeera Türk'ün 4 yıl önce frekansı için TMSF'den satın aldığı Cine 5 yayın hayatına son veriyor.

Cine 5 hangi kanalda?

60 numaralı kanaldan yayın yapan Cine 5 bir sinema kanalıdır. Ancak gündüzleri çizgi film kuşağı ve Türk filmleri kuşağı gösterilmekle birlikte, akşamları yabancı dizilere de yer verilmektedir.