İnternet bankacılığı VakıfBank nedir?

İçindekiler:

  1. İnternet bankacılığı VakıfBank nedir?
  2. Vakıfbank Kredi Kartı internet bankacılığı nasıl açılır?
  3. Yeni karta SIFRE nasıl alınır?
  4. VakıfBank kartım yok nasıl SIFRE alınır?

İnternet bankacılığı VakıfBank nedir?

İnternet Bankacılığı sayesinde internete bağlanabildiğiniz her yerden, günün her saati, herhangi bir VakıfBank şubesinden yapabileceğiniz birçok işlemi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilebilen menüsü, sade tasarımı ve kolay kullanımıyla VakıfBank İnternet Bankacılığı, şimdi tam istediğiniz gibi!

Vakıfbank Kredi Kartı internet bankacılığı nasıl açılır?

Sadece bir kartınızı internet alışverişine açmak istiyorsanız ACIK yazıp boşluk bırakın ve kartınızın son 6 hanesini yazıp 5724'e mesaj gönderin.

Yeni karta SIFRE nasıl alınır?

Ayrıca, Banka kartı için SIFRE, Kredi Kartları için ise KKSIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak “Kartınızın son 6 hanesi, Anne Kızlık Soyadınızın son 2 harfi veya Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz.

VakıfBank kartım yok nasıl SIFRE alınır?

Hem alışverişlerde hem de ATM'lerde kullanacağınız şifrenizi almak için SIFRE yazıp bir boşluk bırakarak Bankomat Kart numaranızı 5724'e SMS olarak gönderebilir, Bankamız ATM'lerinden, VakıfBank Şubesi'nden veya 08 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz. 5724'e gönderilen kısa mesajlar tüm operatörlerin kendi ...