WhatsApp sesli mesaj neden açılmıyor?

İçindekiler:

  1. WhatsApp sesli mesaj neden açılmıyor?
  2. WhatsApp bildirim sesi nasıl ayarlanır?
  3. WhatsApp zil sesi nereden açılır?
  4. WhatsApp sesli mesaj neden 9 saniye?
  5. WhatsApp sesli mesaj hızlandırma özelliği nasıl açılır?
  6. WhatsApp zil sesi nasil yapilir?
  7. WhatsApp'ta en fazla kaç dakikalık ses kaydı gönderilir?
  8. Sesli mesaj saniyesi kaç TL?
  9. WhatsApp sesli mesajlar nasıl yavaşlatılır?
  10. WhatsApp 2x özelliği nasıl açılır?

WhatsApp sesli mesaj neden açılmıyor?

Büyük ihtimalle ses çıkışı ayarı en kısık olarak ayarlanmıştır. Eğer ekranınız kararıyor ve hoparlörünüzden sesli mesaj duyamıyorsanız, büyük ihtimalle parmağınızla veya elinizin bir kısmıyla yakınlık sensörünü açıyorsunuzdur. Lütfen telefonu farklı bir şekilde tutmayı deneyin.

WhatsApp bildirim sesi nasıl ayarlanır?

WhatsApp Ayarları > Bildirimler'e giderek uygulama kapalıyken çalacak zil sesini değiştirebilirsiniz. Buradan mesajlar, grup mesajları ve WhatsApp Aramaları için farklı zil sesleri seçebilirsiniz.

WhatsApp zil sesi nereden açılır?

Ayarlar ekranında bildirimler bağlantısına dokunun. 4- Bildirim ayarları ekranını en aşağı doğru kaydırın. Aramalar altında zil sesini bulacaksınız.

WhatsApp sesli mesaj neden 9 saniye?

Bu sorun, telefon ekranınızın çoklu dokunmatik özelliğinden kaynaklanmaktadır. Telefonunuzdaki kılıf veya ekran koruyucu film bu soruna neden oluyor olabilir. Lütfen telefonunuzdaki tüm aksesuarları çıkartıp bu özelliği yeniden deneyin.

WhatsApp sesli mesaj hızlandırma özelliği nasıl açılır?

Öncelikle telefonunuzda yüklü olan whatsap'ın güncelliğini kontrol edin. Bu özelliği kullanmak için sesli mesajı hızlandırmak istediğiniz kişinin sohbetine girin ve kendi gönderdiğiniz sesli mesajı hızlandırmak için mesaj oynat düğmesi sonrasında fiske hareketiyle parmağınızı bir kez sola kaydırın.

WhatsApp zil sesi nasil yapilir?

Android cep telefonu kullanıyorsanız ve WhatsApp zil sesini değiştir tek yapmanız gereken uygulamayı açmak, düğmeye basmak [...] sağ üstte bulunur ve öğeyi seçer konfigürasyonları görünen menüde. Açılan ekranda ilgili simgeye dokunun. Bildirimler ve değiştirmek istediğiniz zil sesi öğesini seçin.

WhatsApp'ta en fazla kaç dakikalık ses kaydı gönderilir?

Ses kayıt süresi 15 dakikaya kadar çıkarılan özelliğin esas fark yaratan tarafı ise süresi değil. Yeni ses kaydı özelliği WhatsApp'a ses kaydını arka planda çalışırken dahi almasını sağlıyor. Ancak bu yeni özellik ekranın hemen sağ altında klavyenin üstünde yer alan sesli mesaj düğmesinden aktive edilmiyor.

Sesli mesaj saniyesi kaç TL?

Türk Telekom Sesli Mesaj Taahhütsüz Tarife Tablosu
Sesli Mesaj AdediSesli Mesaj Ücreti (KDV ve ÖİV Dâhil)
250.0.9990,085780 TL
500.0.9990,079347 TL
1.000.000 - 1.999.9990,073395 TL
2.000.000 - 2.999.9990,069726 TL
9 satır daha

WhatsApp sesli mesajlar nasıl yavaşlatılır?

Size gönderilen sesli mesajı hızlandırmak için uygulayabileceğiniz bir başka yöntem ise, göndericinin mesajını oynattıktan sonra fiske hareketiyle parmağınızı iki defa sağa kaydırdığınızda aynı şekilde 1x yada 1çarpı olan bölümden hızlandırıp yavaşlata bilirsiniz.

WhatsApp 2x özelliği nasıl açılır?

Kullanıcılar bir sesli mesajı oynatmaya başladıkları anda sesli mesajın sağ tarafında özelliği deneyimlemeye yarayan bir simge görecek. Standart hız olan 1x işaretine tıklandığında oynatma hızı direkt 1,5x oluyor. Bir kere daha dokunulduğunda ise 2x hızında sesli mesaj dinlenebiliyor.