Acil durum spreyi ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Acil durum spreyi ne ise yarar?
  2. Aloe Fırst Natural Soothing Spray nasıl kullanılır?
  3. Aloe First Natural Soothing spray ne işe yarar?
  4. Aloe First Natural Soothing Spray ne ise yarar?
  5. Box Set ne işe yarar?

Acil durum spreyi ne ise yarar?

LR Aloe Vera Acil Yardım Speyi (LR Aloe Vera Emergency Sprey) ferahlatıcı ve tedavi edicidir. Sertleşmiş cildinize koruma etkisi yaratacak bir kısım yaratır ve nem oranını arttırır. ... Ferahlatıcı ve tedavi edici etkisi nedeni ile kuru cildini gerginliğini alır ve güneş yanıklarında kullanılmaya elverişlidir.

Aloe Fırst Natural Soothing Spray nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ Rahatlamak ve nemlendirmek için cilde gerektiği kadar dilediğiniz gibi uygulayınız. İlk yardım kutusunda bulunması gerekir. Küçük cilt tahrişlerini rahatlatır. Saçları çevrenin ve klor'un zararlarından korumasına yardımcı olur.

Aloe First Natural Soothing spray ne işe yarar?

aloe fırst sprey kolay kullanımı ve öncelikle bileşimi sayesinde kesik çürük kurumalar yanık iltihap döküntüler alerjik kabarmalar ve yerel deri şikayetleri yanıklar, tahriş olmuş cilt yüzeyleri, kabarmalar, açık yaralar, ülserli yaralar, yaraların dezenfekte edilmesi, kanamayı durdurma, ağrı kesici, saç ve baş ...

Aloe First Natural Soothing Spray ne ise yarar?

Aloe ve bitkilerin birleşimi, hassas ciltlerde bile rahatlıkla uygulanabilir ve doğal olarak rahatlatan, pH dengeli bir sprey sağlamaktadır. Aloe First küçük kesik, çizik, yanik ve güneş yanıklarında rahatlatıcı olması amacıyla dizayn edilmiştir. ... Aloe First özellikle ağdadan sonra da rahatlatıcı olarak kullanılabilir.

Box Set ne işe yarar?

LR Box Set faydaları, kullanım alanları: 1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma: AV Sprey, Konsantre ve Propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. 2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi: AV Sprey ve Konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır.