Şanlı biberli merhem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Şanlı biberli merhem ne işe yarar?
  2. Şanlı merhem kaç TL?
  3. Şanlı mentollü merhem ne işe yarar?
  4. Yakı krem ne işe yarar?
  5. Kapsikumlu yakı ne işe yarar?
  6. Şanlı Delikli Yakı ne işe yarar?
  7. Vicks nerede kullanılır?
  8. Şanlı merhem neye iyi gelir?

Şanlı biberli merhem ne işe yarar?

Romatoid artirt, osteoartrit, post herpetik nevralji, ağrılı diyabetik nöropati ve periferik sensoriel nöropatide tedaviye yardımcıdır. Burkulma, incinme, kas sertliği, bel ağrılarında, romatizma, siyatik, lumbago tedavilerinde ağrıların azaltılmasında yardımcı olarak kullanılır.

Şanlı merhem kaç TL?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 30,19 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 18,42 TLŞu Andaki Fiyat: 23,79 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 6 TL ( ) daha ucuz.

Şanlı mentollü merhem ne işe yarar?

Artrit, burkulma ve incinme, kas sertliği, bel ağrılarına bağlı kas ve eklem ağrılarında, romatizmal hastalıklarda, nevraljide tedaviye yardımcı olarak kullanılır. Soğuk algınlıkları ve burun tıkanıklığına bağlı semptomlarda göğse ve sırta sürülmesi durumunda rahatlamaya yardımcı olur.

Yakı krem ne işe yarar?

Yakı Şanlı Sıvı Mentollu, Kas ve eklem ağrılarında, adale ağrıları, sertlikleri, yorgunlukları, burkulma ve incinmelerde ağrıların azalmasına yardımcı olur. Kas, eklem rahatsızlıkları yanı sıra romatizma, siyatik ve lumbago tedavilerinde yardımcı olarak kullanılır.

Kapsikumlu yakı ne işe yarar?

Kapsikumlu Yakı bandı; vücudumuzda çeşitli sebeplere bağlı olarak oluşan eklem ve adale ağrılarının hafifletilmesine yardımcı, ilaçlı bezlere verilen isimdir. Çoğunlukla eczanelerden tedarik edilen yakı bantları isimlerini, ilaçlı bezin içinde yakıcı bir kimyevi bulundurması dolayısıyla yakmak fiilinden almıştır.

Şanlı Delikli Yakı ne işe yarar?

Sık kullanıldığı alanların başlıcaları; bel, omuz, boyun, bacak ağrıları, çeşitli fıtık veyahut eklem kayması, kas sıkışması, artrit, burkulmalar ve gücenmeler veya acıya sebebiyet veren kas gerilmelerinin verdiği rahatsızlığın ciddi boyutta hafifletilmesidir.

Vicks nerede kullanılır?

Kronik ağrı şikayetlerinde ağrıyan bölgeye sürülür....
  • Sırta sürülebilir. Özelikle grip ve nezle gibi kış mevsiminde sık görülen hastalıklarda Vicks kremi hastanın sırtına sürülür. Havlu ile kapanan sırt gece boyu kremi emer. ...
  • Ağrıyan yerlere sürülebilir. Mentol, en doğal ağrı kesicilerden biridir. ...
  • Solunabilir.

Şanlı merhem neye iyi gelir?

Burkulma, incinme, kas sertliği, bel ağrılarında, romatizma, siyatik, lumbago tedavilerinde ağrıların azaltılmasında yardımcı olarak kullanılır.