Muhabbet kuşu akıllı yemlik nedir?

İçindekiler:

  1. Muhabbet kuşu akıllı yemlik nedir?
  2. Elekli yemlik ne işe yarar?
  3. Kalamar taşı nedir?
  4. Muhabbet kuşu ne kadar?
  5. Akıllı yemlik ne?
  6. Gaga taşı nasıl olmalı?

Muhabbet kuşu akıllı yemlik nedir?

Akıllı Yemlik, tüketilmeyen yem sarfiyatınızı neredeyse sıfıra indirir. ... 200 gr. yem kapasitesi ile kuşunuzun uzun süre yem ihtiyacını karşılar. Özellikle evde olmadığınız dönemlerde kuşunuzun yemsiz kalmamasını sağlar. Her kafese içerden veya dışardan takılarak kullanılabilir.

Elekli yemlik ne işe yarar?

Rotipet Elekli Yemlik Kafese içerden takılarak kullanılır. Arkadaki eleği sayesinde kabuk ve kırıntıları rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Kalamar taşı nedir?

Kuşlar için, mineral ihtiyacını karşılamanın yanısıra gaganın törpülenmesine de yardımcı , tamamen doğal olarak üretilmiş, önemli iz elementler, kalsiyum, demir ve mineraller içeren, kafese asılmaya uygun şekilde kancalı, doğal mürekkep balığı kemiği. * Kuşlar için doğal mineral kaynağıdır.

Muhabbet kuşu ne kadar?

Özellikle mavi yeşil gibi birbirinden güzel göz alıcı renkleri insanı etkileyen taraflarından bir tanesidir. Eğer sizde evde muhabbet kuşu bakmayı planlıyor iseniz yazımızı dikkatlice okumanızı öneririz. Bu kuşların fiyat aralığı 50 TL ile 200 TL arasından değişmektedir.

Akıllı yemlik ne?

Bu ürünlerin başında akıllı yemlik modelleri gelir. Akıllı modeller, beslenme sırasında oluşan kabuk atıklarının kafesin içinde dağılmasını engelleyerek alt kısımda olan hazneye düşmesini sağlar.

Gaga taşı nasıl olmalı?

Kalamar kemiği yada içerisine iyot kalsiyum ve fosforla formüle edilmiş gaga taşları tercih edilmelidir. Gaga taşları kafese asılmalı ve kuşlar tarafından kolay ulaşılabilir olmalıdır. Kolay parçalanabilir ya da çok sert olmamalıdır.