Wyandotte yumurtası kaç TL?

İçindekiler:

  1. Wyandotte yumurtası kaç TL?
  2. Wyandotte tavuk ne kadar?
  3. Brahma tavuk ne kadar?
  4. Ataks tavuk ne kadar?
  5. Brahma tavuğun yumurtası kaç para?
  6. Mavi yumurta tanesi kaç TL?
  7. Keklik yumurta ne kadar?

Wyandotte yumurtası kaç TL?

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde hobi olarak süs tavuğu yetiştiriciliği yapan İsmail Arslan, GSG wyandotte cins tavuklarının tanesini 2 bin liraya satıyor. Tavukların yumurtaları ise 40 liradan satılıyor.

Wyandotte tavuk ne kadar?

Wyandotte Tavuk Fiyatı Piyasadaki satış fiyatlarına bakıldığında 3 tavuk ile 1 horozdan oluşan bir grup Wyandottenin fiyatının 600 TL ile 4000 TL aralığında değiştiği görülür. Grubun fiyatını etkileyen faktörlerin başında; Wyadotte tavuklarının hangi cinse ait olduğu ve renk popülaritesi gelir.

Brahma tavuk ne kadar?

Çok nazik bir hayvan olduğu için çok değerli hayvandır. Horozumuzun ederi yaklaşık bin 500 ve 2 bin TL arasında. Kalite olunca fiyat da artıyor. 300 liraya da light Brahma bulunabilir ama bu irilikte bu kasada, bu boydaki bir hayvanın ederi yaklaşık 2 bin TL'dir.

Ataks tavuk ne kadar?

Örneğin; 14 ile 15 haftalık bir Ataks tavuğun fiyatı 18 – 22 TL arasında değişkenlik gösterirken, 16 ile 18 haftalık bir Ataks tavuk fiyatı ise 20 – 25 TL arasında değişkenlik gösterir.

Brahma tavuğun yumurtası kaç para?

ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLAR Light Brahma tavuğumuz yaklaşık 1 yumurta yapıyor. Yumurta fiyatları ise ortalama 30 ila 40 TL arasında değişiyor. Ligh Brahmanın yumurtası 30 TL, Columbian Brahmanın yumurtası ise 40 TL.

Mavi yumurta tanesi kaç TL?

Mavi yumurtaların fiyatı adet başına 15 TL ile 20 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Keklik yumurta ne kadar?

Dişiler 4 aylıkken yumurtlamaya başlar. Mart ve Haziran ayları arasında günde bir adet yumurta yapar. Yumurtası 15 gram ağırlığındadır. Yumurtlama yaz ortasına kadar uzatılmak istenilirse 10 voltluk ampul ile 16 saat ışıklandırma yapılabilir.