Hasta yatağı Fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Hasta yatağı Fiyatları ne kadar?
  2. Hasta yatağı ne işe yarar?
  3. 3 motorlu hasta yatağı nedir?
  4. Şişme hasta yatağı ne işe yarar?
  5. Yatak raporu nasıl alınır?
  6. Şok yatağı ne için kullanılır?

Hasta yatağı Fiyatları ne kadar?

  • 2 İKİ MOTORLU ELEKTRİKLİ KUMANDALI HASTA KARYOLASI YATAĞI H221-E. 2.941,80 TL 2.390,00 TL. 2.290,00 TL. % 19. Aromel.
  • 2 Motorlu Hasta Karyolası | Ekonomik Motorlu Hasta Yatağı | Kumdl. 2.390,00 TL. 2.290,00 TL. (2) Aromel.

Hasta yatağı ne işe yarar?

Havalı yatak hastanın vücudunda yara ver terlemeyi azaltan hastanın vücuduyla doğru orantı da olan bir ürün çeşididir. Hastanın kan dolaşımının düzenli bir şekilde seyretmesini sağlayan havalı hasta yatağı hastanın tedavi sürecinde daha hızlı ve sağlıklı iyileşmesini sağlamaktadır.

3 motorlu hasta yatağı nedir?

3 motorlu hasta yatağı yatak üzerinde bulunan hava delikleri sayesinde yatağın hava almasını sağlamaktadır. Bu sayede hastanın gribal enfeksiyon ya da yatak yaralarına maruz kalması engellenmektedir. 3 motorlu hasta yatağı üç adet piston motoru bulundurur. Bu da yatağın kolay hareket ettirilmesini sağlar.

Şişme hasta yatağı ne işe yarar?

Şişme yatak seçenekleri, sırtta ve kalçada meydana gelen yaralanmaları önlüyor. Hastanın yatağa alınması, yatağının değiştirilmesi ve çarşafının değiştirilmesi, bu ürünlerde çok daha kolaydır. Sağlam ve sağlık açısından her hangi bir problem teşkil etmeyen bu yataklar, bu kategoride birinci sınıf çözüm seçeneğidir.

Yatak raporu nasıl alınır?

Hazırlanan heyet raporu bulunulan ilin Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edilir. Burada hastanın durumu ile ilgili belli araştırmalar yapıldıktan sonra Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan onay raporu alınır. Alınan onay raporu sonucunda hastanın evine hasta yatağı tedarik edilerek gönderilir.

Şok yatağı ne için kullanılır?

Hasta yataklarında şok yatakları da hasta için önem taşımaktadır. Bazı durumlarda kan akışını hızlandırmak için, yatağın yastık kısmı çıkarılıp, ayakları kaldırılacaktır. Bu tür yataklar, şok hasta yatağı şeklinde nitelendirilir.