Iburamin Cold ateş düşürücü mü?

İçindekiler:

  1. Iburamin Cold ateş düşürücü mü?
  2. Iburamin Zero günde kaç kere kullanılır?
  3. Iburamin Cold kalp hastası kullanabilir mi?
  4. Iburamin Cold hap kaç yaş için?
  5. Kalp hastaları neden grip olmamalı?

Iburamin Cold ateş düşürücü mü?

İBURAMİN COLD; Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığını içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Iburamin Zero günde kaç kere kullanılır?

3. İBURAMİN ZERO nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Bu ilaç tam olarak kullanma talimatında tarif edildiği gibi veya doktorunuzun önerdiği şekilde kullanılmalıdır. Yetişkin ve 12 yaşın üstündekiler için her 4 veya 6 saatte 1 veya 2 tablet, 24 saatte maksimum 6 tablet kullanılır.

Iburamin Cold kalp hastası kullanabilir mi?

İBURAMİN COLD gibi ilaçlar, kalp krizi (miyokard enfarktüsü) veya inme riskinde küçük bir artışa neden olabilir. Seyrek olarak İBURAMİN COLD ile kan bozuklukları ve böbrek problemleri oluşabilir. Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.

Iburamin Cold hap kaç yaş için?

12 yaş altı çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda Kullanım: İBURAMİN COLD film kaplı tablet, 60 yaş üzeri hastalarda mide kanaması riskini arttırabilir.

Kalp hastaları neden grip olmamalı?

Çağlar, kalp hastalarının rastgele grip, nezle ilaçları kullanmaması gerektiğini aktararak, "Rastgele grip, nezle ilacı kullanmak kalpte ciddi ritim bozukluklarına yol açabilir. Çünkü bunların içindeki 'psödoefedrin' ve 'efedrin' adı verilen damar büzücü maddeler, ritim bozukluğu, kan basıncı yüksekliği yapabiliyor.