Taksitli ev alınır mı?

İçindekiler:

  1. Taksitli ev alınır mı?
  2. Birikimevim nasıl ev alınır?
  3. Peşinat vermeden ev alınır mı?
  4. Kredi ile ev almak için ne kadar peşinat gerekli?
  5. Birikim nedir nasıl yapılır?

Taksitli ev alınır mı?

Bankaların yoluna başvurmanıza gerek kalmadan, kredisiz ev satın almanız kolaydır. ... Kredisiz ev satın almak isteyen kişiler, finans kuruluşlarıyla sözleşme yaparak ev borcunuzu taksitle ödeme şansına sahip olabilirsiniz.

Birikimevim nasıl ev alınır?

Birikimevim kredisiz ev almak için en yakın şubemize gidebilir, 4 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. İsterseniz Birikimevim online başvuru formumuzu doldurarak Kredisiz ev alma yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Peşinat vermeden ev alınır mı?

Evet, evin tamamına kredi alabilirsiniz, ancak hiç peşinat talep etmeden bankalardan konut kredisi alabilmeniz için bankaların talep ettiği şartların başından ipotek değeri olan bir adet mahzen (ev) gelmektedir.

Kredi ile ev almak için ne kadar peşinat gerekli?

Konut kredisi peşinatı, gayrimenkul değerleme uzmanının (konut eksperinin) konuta biçtiği değerin 500 bin TL'ye kadar olan konutlar için en az %10, 500 bin TL üzeri konutlar için en az %20'sidir. Özetle konuta biçilen değerin ilgili mevzuat gereğince en fazla %90'nına kadar kredi kullandırılabilir.

Birikim nedir nasıl yapılır?

Birikim nedir; aylık ya da günlük kazanılan miktarlardan ayrılan ve küçük ya da büyük miktarlarda farklı ortam ve şekillerde saklanan paradır. Ancak birikimi yapmanın tek yolu paranın doğrudan saklanması olarak gerçekleştirilmemektedir.